Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
london
Povratak na članak

Čistačice imaju jedan tuš na njih 75, jedan zahod na njih 25

– 
Ovo nije zatvor, ove ljude nitko ne prisiljava da tu rade. Oni su sretni što su ovdje – kaže organizator

Komentari 4

JS
ja sam gladan
21:42 16.07.2012.

Englezi ko Englezi. Zar se išta bolje od njh može očekivati.

VL
IS
isuskristkomunist
09:26 17.07.2012.

Ako nisu htjeli nehumane uvjete nisu trebali ici tamo. Tko ih tjera? Da nitko nije htio doci - povisili bi place. Tu perspektivu naravno VEcernji ne razumije.

VL
KO
kontras
14:47 17.07.2012.

prosao sam kao studentki funkcioner citavu evropu jos u doba socijalizma. najbolji smjestaj smo imali u rusiji i cehoslovackoj, pa i u madjarskoj. najgori u svicarskoj u nizozemskoj. znalo je biti u spavaonama po 12 kreveta!!! i zajednicki wc i kupaona na katu. u ceskoj ko jednosoban stan. jos tada svaka soba svoj wc i kupaonu. e sad, to je kapitalizam. tko ce platiti te tuseve ili wc-e za cistacice? sto poslije olimpijade s time? ako moze proci kod olimpijskog komiteta onda je organizatorima dovoljno. a cistacicama ko je kriv sto su cistacice. nema tu puno filozofije. siguran sam da se svabe ne cude tome. ni svicarci. cude se juznjaci, siromasi koji uvijek misle da im pripada vise i bolje. u kapitalizmu se zna tko je u svili i kadifi, a tko u govnima. a vi ste htjeli taj kapitalizam, ne ja. prema tome, naucite kako on funkcionira a ne da izigravate zacudjene neznalice.

VL
RO
rogermostar
11:12 19.07.2012.

To je zapravo najava kako međunarodni banksteri vide društveni poredak nakon olimpijade i nakon što umjetno izazvanom krizom stvore preduvjete za temeljite promjene globalnog društva u svoju korist. Valja pri tom napomenuti da je "kriza" zamišljena u londonskom Cityju a operacionalizirana preko New Yorka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.