Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski susret

Ćiro nemoćan: Crvena zvezda pobijedila Slobodu 3:0

Ćiro
fksloboda.ba
05.02.2014.
u 16:36

Na kraju utakmice srdačno su se pozdravili i izgrlili predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i trener Slobode Ćiro Blažević

U Kopru je odigrana prijateljska utakmica između Crvene zvezde i tuzlanske Slobode, a na kraju je slavila beogradska momčad koja je pobijedila 3:0.

Klub kojeg vodi Ćiro Blažević pružio je dobar otpor u prvom poluvremenu, na odmor se otišlo s rezultatom 0:0, ali u nastavku je Zvezda podigla razinu igre i uvjerljivo slavila. Pogotke su zabili Ninković, Pečnik i Milunović.

Na kraju utakmice srdačno su se pozdravili i izgrlili predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i trener Slobode Ćiro Blažević.

Inače, bilo je to prvi put nakon 22 godine da su se sastala ova dva kluba, a zanimljivo je da je i danas bio isti rezultat kao i 1992. godine.

>>Ćiro: Nikad se nisam nudio Zvezdi, zvao me Stambolić

Komentara 4

Avatar Hrvatski Nevini Vitez
Hrvatski Nevini Vitez
19:45 05.02.2014.

Pošteni i čestiti ljudi i sportisti raznih ili različitih nacionalnosti se zagrle posle pobijede ili poraza i Ćiro i Džaja su to pokazali i dokazali.

BO
bosutska
16:45 05.02.2014.

Dragi novinari! Treba nam vise izvjestaja iz BH druge lige ..

BO
bojnik
20:43 05.02.2014.

Ciro, dosadio si i Bogu i vragu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije