Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PETEV JE POGREŠKA'
Povratak na članak

Ćiro: Dinamo je nekonkurentan, u momčadi je puno pukotina, a u opasnosti je i naslov

"Javljeno nam je da će novi trener, bivši bugarski izbornik Petev preuzeti Dinamo. Šteta, mislim da je Sopić zaslužio šansu. Iskoristiti ga za dvije utakmice kako bi se dovelo stranca – štetno je. Gubite jednog čovjeka, a ne znate što dobivate s drugim."

Komentari 7

Avatar Made in Germany
Made in Germany
19:57 28.09.2016.

Pa ovaj sadrzaj je, za razliku od prijasnjih izjava Blazevica, u redu i slozio bi se sa tim. Jedan mali moj dodatak. Mozda nebi ni bilo lose da Dinamo ne osvoji 1-2 godine naslov prvaka Hrvatske. Jel kao kod covjeka,, kad je prazan i kad miruje, dodju nove ideje i nova saznanja. Dobro bi bilo opcenito i za 1 HNL. Sjetimo se samo prije nesto vise od 10g kad je Dinamo zavrsio u ligi za bedaka i play out-u. Nakon te godine startao fantastican niz osvojise i vise od 10 prvenstva zaredom. Puno puta igranja u Europi do Bozica, novaca od prodaje igraca itd.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
20:55 28.09.2016.

Da nije bilo Mamića, Dinamo bi bio slika i prilika impotentnih i bankrotiranih klubova Hajduka, Varteksa ili (u komšiluku) Zvezde i Partizana. Ovako je (manje-više) isto tako impotentan ali barem nije bankrot. Dinamo = pušioničari.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:26 28.09.2016.

Ovo je lošija ekipa nego kad smo igrali LIGU ZA BEDAKA a tad su bili 90% dečki iz odlične mlade repke u Dinamu, ovo su igrrači za Slaven Belupo i taj nivo igre i jedino zato i nisu još i oni prodni a Ćorić će ostat ko i Halilović i Kovačić vječni talent i nikad ništa od njega.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:49 29.09.2016.

Dinamo nije nekonkurentan jer on je naša modra domoljubna svetinja u koju se zaklinjemo skoro toliko kao u dušu, srce i gazdu kluba gospona Zdravka koji naš balkanski klub vodi.

VL
LJ
LJU39
00:07 29.09.2016.

de ciro dosta te..sopic se uopce neuzrujava kao trener ekipe koja nema borbenosti i trke kakav je to trener?????dok se mi nerviramo i psujemo sto malo nepotrce..mjenjat sve dok nebude bolje igre...

VL
Avatar delminium
delminium
20:59 28.09.2016.

Znate kako u narodu kazu dosao vrag po svoje, tko s njim tikve sadi od glavu mu se obiju. Hajduk zivi vječno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.