Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TENISAČ HRVATSKE

Čilić otkrio planove za novu sezonu, a progovorio i o nastupu za reprezentaciju

Čilić - Del Potro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
21.12.2016.
u 17:30

– Imao sam sjajnih posljednjih šest mjeseci. Ulazim s velikim samopouzdanjem, ostvario sam renking karijere i pokušat ću ući među prvih pet najboljih tenisača

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić kaže da još nije odlučio hoće li u novoj sezoni igrati za Hrvatsku koja će u Osijeku odmjeriti snage sa Španjolskom.

– Hito sam ostaviti više vremena za odluku da vidim kako ću se osjećati nakon Australian Opena. U situaciji sam gdje želim ići na plasman među prvih pet tenisača, a velika mi je želja osvojiti još jedan Grand Slam. Moram sve to uzeti u obzir i pokušat ću donijeti najbolju odluku za sebe i reprezentaciju. No, kao i uvijek, ostajem u reprezentaciji – rekao je Čilić.

O planovima za 2017. godinu Čilić je rekao:

– Imao sam sjajnih posljednjih šest mjeseci. Ulazim s velikim samopouzdanjem, ostvario sam renking karijere i pokušat ću ući među prvih pet najboljih tenisača.

Zna li kad to možemo očekivati?

– Nemam gotovo ništa bodova za braniti u prvih šest mjeseci i to mi daje puno veću motivaciju da se pokušam ugurati među prvih pet u tom periodu – kaže Čilić.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:15 21.12.2016.

Ne samo da Marin ne zna hoce li igrati u DC-u zbog izgubljenog "dobivenog" meca sa Delpom, pardon zbog cilja - ulazka među pet najboljih tenisača svijeta; takodjer ni Borna ne zna hoce li igrati zbog Krajana, pardon "koljena".

KA
kajinx
18:11 21.12.2016.

Šta znači "ostajem reprezentaciju"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije