Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak poraz

Čilić nakon poraza: Žao mi je...

Čilić - Del Potro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
27.11.2016.
u 21:13

- U takvom meču, kad je situacija bezizlazna, on je opustio ruku i dobio. Del Potro ima kvalitetu, potezao je dobro i dosta toga mu je ulazilo

Marin Čilić povukao se u svlačionicu nakon teškog poraza od Del Potra u finalu Davisova kupa. Bio je tužan, utučen i razočaran, a takav je i izašao iz svlačionice kada je HTV-u dabvao izjave.

- Teško mi je to prihvatiti, imaš 2:0 i onda izgubiš. U trećem setu se lomilo, činilo mi se tada da je umoran, ali izvukao se. Ja sam malo pao u odnosu na prva dva seta, a on je pronalazio dobre servise, čak i druge servise... I na kraju mu se isplatilo, rekao je Čilić pa iskreno dodao:

- Žao mi je što je tako završilo. 

Del Potro je odlično koristio pauze za odmor.

- U takvom meču, kad je situacija bezizlazna, on je opustio ruku i dobio. Del Potro ima kvalitetu, potezao je  dobro i dosta toga mu je ulazilo.  Iritiralo me što je koristio dugu pauzu, dobio je tri opomene, u tim se trenucima prelamalo. Na kraju je dobio, a meni je to jedan od težih poraza, zaključio je Čilić.

Komentara 20

Avatar juricamesko
juricamesko
22:43 27.11.2016.

Marine nema ti zasto biti zao.ti si svoje utadio i dao sve od sebe danas je del Potro bio bolji ili sretniji.Hrvatska je ponosna na tebe.Hvala ti.

NO
Noštromo
23:20 27.11.2016.

Argentinci su odlučujućeg dana uvelike nadglasali domaću publiku. Čilić je želio najbolje.

BE
bego1
22:11 27.11.2016.

Marin je ostavio srce na terenu,igrao je koliko je mogao,protivnik je odigrao mrvicu bolje. Nema smisla pljuvati po njemu,nije to zaslužio. A za ivu nemam riječi,razocaran sam.. to je njegov stil ali mogao je pokazati ipak više želje i borbenosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije