Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET MEĐU MODRIMA

Cico Kranjčar novi trener Dinama!

Cico Kranjčar (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
23.06.2016.
u 11:07

Novi trener navijačima i javnosti predstavit će se u petak u 13 sati, odmah preuzeti novu ulogu i već u subotu krenuti s momčadi na pripreme u Sloveniju

Cico Kranjčar novi je trener Dinama, objavio je maksimirski klub na svojoj službenoj stranici.

Popularni Cico izuzetno je vezan za Dinamo gdje je počeo svoju karijeru da bi 1974. protiv Hajduka debitirao za prvu momčad. Kao igrač je ostvario sjajne rezultate da bi u istom tonu nastavio i u ulozi trenera. Kranjčar je za Dinamo igrao 307 utakmica i zabio 125 golova, a bio je ljubimac navijača te jedan od glavnih igrača kod osvajanja legendarnog naslova prvaka Jugoslavije 1982. godine. Tome je dodao i dva osvojena Kupa (1980. i 1983.).

Nakon igračke karijere vratio se u Dinamo kao trener i vodio modre do četiri trofeja (dva prvenstva i dva Kupa), a u bogatoj trenerskoj karijeri posebno se ističe i osvojeni naslov prvaka Hrvatske sa Zagrebom 2002. godine. Bio je i izbornik naše reprezentacije koju je vodio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Novi trener navijačima i javnosti predstavit će se u petak u 13 sati, odmah preuzeti novu ulogu i već u subotu krenuti s momčadi na pripreme u Sloveniju.

Kranjčar će na klupi zamijeniti Zorana Mamića koji je iznenada otišao u Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije.

Komentara 39

Avatar zagorac2
zagorac2
13:25 23.06.2016.

gospodin Krancar je pravi Dinamovac koji voli svoj Hrvatski Dinamo i nije ko svi ti orijunasi i SDPeovci koji mrze sve Hrvatsko ali nadam se da ce i njima doci kraj jer kako se veli sve se vraca sve se placa pa ce i njima sve doci na naplatu kad tad a Gspodinu Kranjcaru i mom voljenom Hrvatskom Dinamu zelim puno uspjeha i puno slavlja

DU
Deleted user
14:08 23.06.2016.

Kažu ljudi"Cico voli čašu" !?Pa šta,volim i ja flašu !"Tko pije umrijet će,ko ne pije i prije će" hahahaha bolje biti mrtavo pijan nego mrtavo bolestan !!!Živio Cicek !!!

MJ
milivoj.jelenc
12:47 23.06.2016.

Citam komentare i moram reci da uh se stidim. Toliko zlobe i nepostovanja. Doista nusmo zavrijedili nista osim prijezira. Jadan smo narod s jadn i smijesn likovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije