Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka Publika
Povratak na članak

Ciboni i Dinamu su publiku odnijele afere

Predsjednik Cibone je uoči sezone mogao dobiti sto veleplakata za promociju, Medveščak ih je dobio 20, ali su ih hokejaši znali iskoristiti

Komentari 3

BS
bstrabi2
21:57 11.01.2010.

U Medvešćaku nema Mamića.Da je mamić tamo i njima bi poštena publika otišla....

VL
TC
tomo crni
22:27 11.01.2010.

u hokeju jos nema vas pokvarenih novinara, kojima je cilj sve posvađati, ali uskoro ce te i to razvaliti, jer nemozete gledati sretne ljude kako navijaju i kada gube

VL
NE
nezanimate
18:30 12.01.2010.

Pa vi novinari stvarno samo pljujete po navijacima ako se skupi navijaca na ciboni u cetvrtak protiv asvela kao sto se skupilo protiv partizana mozemo bit sretni radi tog jer do prije 7 dana nije bilo 5 ljudi na utakmici milio bih vas da nekad i pohvalite navijace a ne samo da pljujete ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.