Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

Cibona upala u potpuni mrak i ispustila 'plus 14' protiv Olimpije

Cibona
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
21.01.2017.
u 23:19

Upali smo u potpuni mrak, a svaki pokušaj pronalaženja rješenja bio je neuspješan - ustvrdio je Joksimović

Košarkaši Cibone neslavno su odigrali posljednjih 16 minuta domaće utakmice ABA lige protiv Olimpije i izgubili sa 68:79. U 24. minuti vodili su sa 53:39, a onda su u posljednjih 16 minuta zabili samo 15 koševa, a primili 40.

- Upali smo u potpuni mrak, a svaki pokušaj pronalaženja rješenja bio je neuspješan - ustvrdio je Joksimović na kojeg se nadovezao i trener Cibone Damir Mulaomerović:

- Kad je bilo najpotrebnije, nisam vidio inicijativu naših vanjskih igrača pa smo igrali kao da igramo rukomet.

Kod Cibone, kojoj je ovo bio osmi poraz u ABA ligi, dvoznamenkasti su bili Žorić (16) i Šakić (10), a kod Ljubljančana, koji su izborili devetu pobjedu, prednjačili su Amerikanci Jefferson (18) i Oliver (15). Bila je ovo šesta uzastopna utakmica ovih sastava da je slavio gost.

Komentara 3

Avatar links
links
07:14 22.01.2017.

već dugo se ovakva "Cibona" ne može gledati, ni traga onom velikom klubu, na svim nivoima, izgledaju kao Dubrava, bez uvrede simpatičnoj Dubravi, bez ideje, bez svojih igrača, bez normalne uprave, kupuju se igrači na kilograme, katastrofa!!!

NO
nogogaz
08:46 22.01.2017.

Opet krivi.,.Slovenci!

AL
alexije
00:01 22.01.2017.

Trener ;Mula;je odgovoran za sve,pa ima li trenera za bivseg europskog prvaka,uprava gdje si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije