Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica juniorskog PH
Povratak na članak

Cibona obranila naslov, cedevitaš Musa MVP

Ovo je bio drugi Cibonin uzastopni naslov, a prvi trenerski naslov u karijeri trenerskog početnika Ivana Tomasa, brata Marka Tomasa

Komentari 2

Avatar istrazitelj
istrazitelj
10:28 03.05.2016.

Kod ove dvije ekipe (Cibona i Cedevita) ima jedna razlika. U Ciboni se i pronađe koji dečko koji je iz Zagreba (nosioc igre, ne grijač klupe), a Cedevitini nosioci su "legija stranaca". Možda bi to bila i Cibona da ima veće financijske mogućnosti. Cedevita bez Muse (BiH) bi bila prosijek koji nikako nebi mogao pobijediti Split ili Šibenik, a pogotovo Cibonu. A u tu Cedevitu su dovedeni Perković (Pula), Barišić (Osijek), Bajo (BiH), Jordano (Rijeka), Dubroja (Pula), Šetka (BiH). Kod Cibone je situacija sa "purgerima" malo bolja. Buljević, Mandić, Nikić, Majić su "domaći", a dovedeni su Uljarević (Osijek), Popić (BiH/Austrija), Jularić (Vrbovec). To je razlog zašto mi je draže što je juniorsko prvenstvo odnjela Cibona.

VL
GA
Gambit
13:47 03.05.2016.

Cestitke Tomasu I deckima. Kada bi Cibona mogla zadrzati nekoliko od njih, mozda bi seniorska momcad bila respektabilna za 3-4 godine. Steta je sto je Popic Austrijanac. Mogao bi postati nezaustavljiv pod kosem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.