Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacionalan nastup

Cibalia razbila momčad od 100 milijuna eura! Pogledajte golčinu o kojoj će se pričati

Cibalia
Foto: Screeenshot
09.07.2016.
u 11:10

- Klub koji ima godišnji proračun 100 milijuna eura, 10 masera, 5 ekonoma, žene koje im peru rublje i nisam uspio prebrojati koliko trenera, izgubi od jedne “male” Cibalije

HNK Cibalia napravila je pravu malu senzaciju na prijateljskoj utakmici u Austriji. U odličnoj predstavi pobijedila je ruski Krasnodar s 4:1.

Momčad koja je u ruskom prvenstvu završila na 4. mjestu i koja prema Transfermarktu vrijedi gotovo 100 milijuna eura prva je povela iz jedanaesterca, a nakon toga uslijedio je veliki preokret. Mate Crnčević, Frane Vitaić, Sandro Ugrina i Jure Jerbić svojim su golovima donijeli pobjedu vinkovačkoj momčadi.

- Klub koji ima godišnji proračun 100 milijuna eura, 10 masera, 5 ekonoma, žene koje im peru rublje i nisam uspio prebrojati koliko trenera, izgubi od jedne “male” Cibalije. Što da vam kažem, osim da smo presretni, pokazali smo svima, i što je najbitnije sami sebi, da možemo, kazao je nakon susreta Luka Mijoković.

U videu pogledajte fenomenalnu golčinu koju je postigao Mate Crnčević!

>>Hajduk ima 12 stranaca, najviše u povijesti!

>>Mladi Hodžić naljutio se jer ga je Cico stavio na bok, a ne u špicu

Komentara 8

DU
Deleted user
13:40 09.07.2016.

To ti je kao što jedna mlada drżava bez orużja razbije JNA,četvrtu vojnu silu u Europi ! Takav mentalitet ima Cibalija,pa i Slavonija !

NE
Nenadnbgd
12:51 09.07.2016.

Svaka čast, nije sve u parama.

ZE
Zeljac71
13:39 09.07.2016.

lijepo školski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije