Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže na Stamford Bridge?
Povratak na članak

Chelsea želi Hrvata iz Hoffenheima, Conte ga prati već dugo

Conte Toljana može koristiti u zadnjoj liniji, može ga poslati na posudbu, a plavci u svemu vide i nevjerojatnu mogućnost zarade u budućnosti.

Komentari 4

VI
vidigal
23:33 29.03.2017.

sto to onaj slijepac cacic ne citaa ovo? toljana pod hitno hrvatsku repku, ako pristane

VL
DU
Deleted user
23:53 29.03.2017.

tako je! na toj poziciji smo stvarno tanki! ovaj mlad i super perspektivan igrac bi nam bio sigurno od koristi! ili ce ga nijemci uzeti ako ga coravi cacic ne pimjeti

VL
IN
inox14
06:37 30.03.2017.

Dok imamo Pivarića ne treba nam tamo neki Švabo. Imam dojavu da je radi Pivarića u Zagrebu bio Mourinho ali njegov menadžer Čačić traži previše pa je posao neizvjestan.

VL
BO
bozzika
01:10 30.03.2017.

Pa nije mali valjda lud pa da malo ne provjeri i vidi kako su prije postupali s mladim igračima,dovoljan je zadnji primjer Halilovića,pozvan samo da nebi obrisao za Bosnu igrati i onda pozdrav,a svi znamo da pa bi tak i Toljan trebao ako već nije vidjeti da u repku nemože i da je već sada najbolji na svijetu na toj poziciji jer se guraju igrači Dinama radi prodaje.Mali samo pametno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.