Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRENOSI BBC

Četvero hrvatskih državljana uhićeno u Engleskoj. Optuženi su za pljačku doma zvijezde Premiershipa

Saltcoats murder
Michael Schofield/NEWS SYNDICATI
16.04.2024.
u 16:12

Hrvatska četvorka nedavno je stigla iz Italije u Veliku Britaniju, a uhićeni su prošlog petka u West Midlandsu. Prilikom provale Isaku je ukradena gotovina, dizajnerska odjeća, nakit i automobil koji je kasnije ipak pronađen

Poznati britanski medij BBC objavio je kako su četvero Hrvata u dobi od 23, 27, 31 i 42 godine pod optužbom da su 4. travnja provalili u dom švedskog reprezentativca Alexandera Isaka, 24-godišnjeg nogometaša i zvijezde engleskog premierligaša Newcastlea, prošlosezonske senzacije engleskog prvenstva.

GALERIJA Joško Gvardiol zabio dva sjajna gola za Manchester City

Saltcoats murder
1/7

Hrvatska četvorka nedavno je stigla iz Italije u Veliku Britaniju, a uhićeni su prošlog petka u West Midlandsu. Prilikom provale Isaku je ukradena gotovina, dizajnerska odjeća, nakit i automobil koji je kasnije ipak pronađen. Engleski tisak objavio je imena osumnjičenih Hrvata, a ovdje ćemo navesti samo njihove inicijale koji glase: C.J. (23), G.N. (27), V.N. (31) i J.J. (42).

 

 

VEZANI ČLANCI:

Privedeni Hrvati terete se za niz provala u Sunderlandu i Newcastleu u kojima je otuđena imovina vrijedna čak nekoliko milijuna funti. Isak u trenutku provale u njegov dom nije bio kod kuće, a u Newcastle je stigao 2022. godine za odšetetu od 70 milijuna eura iz Real Sociedada. 

Komentara 5

BA
Barba56
17:10 16.04.2024.

Gajger : Upravo sam nasao taj text . Mislim da bi svi ovo trebali procitati i ako je na Engleskom , imena stoje . Pa neka sami citaoci prosude tko su ti " Hrvati ".

NL
NLF
16:40 16.04.2024.

Zguglaš, odeš malo na engleske novine i vidiš da niti jedan od tih četvoro državljana nije hrvat. Kako su dobili putovnice e to je druga priča...

JU
juma
20:35 16.04.2024.

Valentino, Charlie i Giovanni tri brata Hrvata iz Medjimurja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije