Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIO BALIĆA, METLIČIĆA, GOLUŽU...
Povratak na članak

Červar: Hrvatska koju sam vodio bila je najslabija generacija u povijesti! Bili nepismeni, neodgojeni, tukli su se međusobno...

- To je bila najnepismenija generacija u povijesti hrvatskog rukometa. To je bila generacija neodgojenih, tukli su se među sobom. Naslovi su bili „ni afričko pleme ne možete dobiti“, a sada reći da je ta generacija bila bolja od ove, to je za padanje u nesvjest.

Komentari 16

DU
Deleted user
14:03 30.08.2016.

Opa! Večernji objavio nešto o rukometu. Pa po Večernjem još nije niti odigrano finale na Olimpijadi.

VL
CU
cupus
13:58 30.08.2016.

STVORIO najjacu ekipu! Kad ih je preuzeo svi su bili sigurni da nece napraviti nista!

VL
OD
otac_domovine
19:31 30.08.2016.

Reći da je Duvnjak bolji od Balića, Kopljar od Metličića, Čupić od Džombe, bilo koji pivot od Jovića i Sulića, Karačić i Slišković od Laca u najboljim danima ili bilo koji golman ikad od Šole može samo totalni tukac. Červar na što si spao da pričaš ovakve gluposti. Radije budi muško i reci ja bih opet trenirao repku. I ja bih da ti opet treniraš repku, ali ako nastaviš pričati ovakve gluposti odmah ćeš izgubiti moju podršku. Ove luzere uspoređivati s Metličićem i Džombom. Jedini koji je na razini one repke su Horvat i Štrlek.

VL
DR
draxy
08:54 01.09.2016.

Napadi na Linu Červara su krenuli kada se javno opredjelio za HDZ što mu lijevi mediji nikako nisu mogli oprostiti i onda su krenule konstrukcije o tome da mu drugi vode reprezentaciju.Koliko je Lino bio dobar vidjeli smo kad smo dobili Golužu i Babića.

VL
PA
pappmisi
16:18 31.08.2016.

Lino je legenda i govori istinu ako uporedimo u kojim su klubovima igrali ti igraci kada je preuzeo reprezentaciju i u kojim i kakvim klubovima igraju sada igraci reprezentacije ne moze se uporediti pa Veliki Ivano nije osvojio nista na klupskoj razini a ni ostali nista jedino Pero je igrao u nekom ozbiljnom klubu, a ovi sada su u top 5 klubova svjeta.

VL
DU
Deleted user
13:22 30.08.2016.

Pa ne znam baš da je svrsishodno iznositi ovakve usporedbe odnosno to bi mogao jedan N. Karabatić ili pak Omeyer - oni su naime bili na suprotnoj strani i jedne i druge generacije hrv. rukometa pa znaju iz prve ruke da li su veći problem bili oni ih Balić/Metličić ere ili današnji. Ovo mi zvuči kao japajakanje - copyright by Krleža - odnosno on je bio veliki izbornik jer imao navodno takve sirovine. Između ostalih, najbolju (tada) vanjsku liniju na svijetu... Nešto tu ne štima!

VL
MA
matildica
22:22 30.08.2016.

eto ispada da je naš dragi lino samo klaun veliki tužni frustrirani klaun

VL
DU
Deleted user
13:32 30.08.2016.

Mislio sam da je Červar vrhunski trener, sad vidim da nije. Vidim da nije u stanju razaznati i prepoznati igrače koji momčad vuku, koji joj daju pobjednički mentalitet. To gotovo nikad, nisu oni najpismeniji, najpitomiji i najuljudniji, to su oni koji će se kad treba uhvatiti u koštac intelektualno ali i fizički sa svakim bilo iz svoje ili protivničke ekipe. Takvih trenutno nemamo, a trebala bi nam barem dvojica!

VL
KA
kanda
19:16 30.08.2016.

Lino cijelu svoju karijeru duguje Irfanu Smajlagiću. tko se razumije u rukomet - zna zašto.

VL
IV
ivanhoe1980
16:26 30.08.2016.

Linini "savjeti" na timeoutima počinjali su sa:"Slušaj!" Kad je smislio što bi rekao u drugoj rečenici već se oglasila sirena za kraj timeouta. U prijevodu, Balić je već svima rekao što i kako igrati.Ovog mega-master-izbornika nisu fermali ni 2%.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.