Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Aleksander Čeferin otkrio što Uefa misli o osnivanju Balkanske lige

Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
16.12.2016.
u 13:37

– Nema istine u nedavnim tvrdnjama o osnivanju tzv. Balkanske lige. Za razliku od onoga što je napisano u nekim medijima, nije donesena nikakva odluka Uefe u vezi sa stvaranjem takvog prvenstva – poručio je Čeferin

Puno se toga pričalo o osnivanju regionalne lige zemalja bivše Jugoslavije, no iz Uefe je stigao demanti.

– Nema istine u nedavnim tvrdnjama o osnivanju tzv. Balkanske lige. Za razliku od onoga što je napisano u nekim medijima, nije donesena nikakva odluka Uefe u vezi sa stvaranjem takvog prvenstva – poručio je prvi čovjek Uefe Aleksander Čeferin, piše Goal.

– Iako su takva natjecanja spomenuta u nekim slučajevima, trenutačno ne postoje konkretni prijedlozi. Svaku takvu ideju Uefa bi razmatrala ako inicijativu pokrenu nacionalni savezi.

Tako će se ipak još neko vrijeme pričekati na Balkansku ligu...

>>Dinamo nije među tri najgledanija kluba u HNL-u: Evo koliko ljudi dolazi na utakmice modrih!

Komentara 4

MA
Majur
14:10 16.12.2016.

@prava hrvatina Definicija previše energije i malo mozga si upravo ti....toliko krkanskih komentara i uvijek na istu foru...to što si stalno prisutan i bez bana usprkos stalnoj povredi pravila komentiranja samo dokazuje da si moderator na VL što su većeć i neki drugi skužili...a sad,drobi i dalje i zaradi koju kunicu:))))

MA
Majur
14:17 16.12.2016.

Minutu nakon mog komentara,VL briše komentar "pravog hrvatine-Janez " iako je kom. stajao 30min. da se "dokažu".....a na desetke istih takvih stoje po cijelome portalu neobrisani:)))

VL
vladek
15:49 16.12.2016.

Napravite ligu ČETVORKE , Slovenija Austrija Madžarska i Hrvatska Mislim da bi bila interesantna LP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije