Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik Uefe
Povratak na članak

Čeferin: Nećemo kazniti suca utakmice Barcelona - PSG

Vodstvo PSG-a poslalo je Čeferinu protestno pismo u kojem su analizirali pogreške suca za koje smatraju da su utjecale na konačan ishod dvoboja

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
20:48 22.03.2017.

"...To bi bilo kao da se igrače kažnjava za promašene kaznene udarce..."...zanimljivo al igrače se kažnjava i za udarce i za nedolično ponašanje i nakon utakmice. S druge strani o svem morete filozofirat osim o penalu na Di Mariji....to trebate na sudačkim seminarima prikazivat kak čisti primjer penala uz izravni crveni braniču !!!

VL
DU
Deleted user
21:41 22.03.2017.

Normalno da neće biti kažnjen jer se tako Barceloni sudi već godinama . Evo pogodite kojem klubu je od 2003. dosudjeno najviše penala u LP !? Naravno Barceloni i to 31 puta a od toga barem pola je iznudjeno i odglumljeno jer treniraju glumljenje i previjanje po terenu . Bio je ali i vrlo brzo maknut filmić od 7 minuta na youtube-u kako to glumatanje rade na treninzima sa posebnim trenerom . Ova utakmica protiv PSG-a je bila sramotna a ne "povijesna" kako je urlikao Čosić . Barca donosi puno veće novce UEFA-i od PSG-a i zato je dobila sudački poguranac kakvih sam se nagledao bezbroj kad je taj klub u pitanju i da nije bilo toliko pomoći sudaca nebi osvojili ni pola trofeja iako su bili najbolji i imaju najboljeg igrača na svijetu .

VL
Avatar Orlando!
Orlando!
15:59 22.03.2017.

Stvarno, teatralno padanje Suareza toliko puta viđeno , umjesto da dobije karton zbog glume sude penal; i normalno da je sumnjivo.

VL
KU
kupatilo
01:15 23.03.2017.

Necete jer je ostetio PSG a daje bilo obratno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.