Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Beogradu

Cedevita u posljednjem kolu izgubila od Partizana

Cedevita Crvena zvezda
Sanjin Strukic/Pixsell
31.03.2014.
u 22:48

Ova utakmica nije imala rezultatski značaj jer se već znalo da će Cedevita biti druga, a Partizan treći te da će se upravo ove dvije momčadi sastati u polufinalu Final Foura

U posljednjem kolu ABA lige Cedevita je poražena u Beogradu. Partizan je u prepunoj dvorani pobijedio rezultatom 77:68.

Domaći košarkaši od samog su početka dominirali, već nakon prve četvrtine imali su šest razlike, da bi na odmor otišli s vodstvom 42:29. U nastavku utakmice Partizan je rutinski održavao prednost, a Cedevita se tek u završnici uspjela spustiti na jednoznamenkasti zaostatak.

Bertans je predvodio Partizan, u 17 minuta zabio je 15 koševa, dok je najbolji od cedevitaša bio Nurkić sa 15 koševa. Ova utakmica nije imala rezultatski značaj jer se već znalo da će Cedevita biti druga, a Partizan treći te da će se upravo ove dvije momčadi sastati u polufinalu Final Foura koji se igra u Beogradu. Drugi par bit će Crvena  zvezda - Cibona.

>>Cibona protiv Zvezde vodila 12 razlike pa izgubila 67:76

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
08:55 01.04.2014.

Nece daleko Ceda sa ovim Nolanom, veliki promašaj i zabluda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije