Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kup krešimira ćosića

Cedevita ne bježi od uloge favorita premda ne blista

Cedevita - Crveni oktobar
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
18.02.2015.
u 08:24

Zadar je došao u Vukovar kompletan i s golemom željom da osvoji vrijedan trofej

U iduća dva dana Vukovar će biti središte hrvatske košarke, u završnici Kupa Krešimira Ćosića, koja se igra u Sportskoj dvorani u Borovu naselju, nastupit će aktualni državni prvak i prošlogodišnji osvajač Kupa Cedevita, dva ABA ligaša Cibona i Zadar te trenutačno vodeća momčad A1 lige Kvarner. U polufinalu u srijedu igraju Cedevita – Kvarner (18 sati) i Cibona – Zadar (20), a u četvrtka u 18 sati na programu je finale.

– Pripremili smo pravi show za sve gledatelje, nagradne igre, podjelu majica... Uz sve to očekujemo i iznimno kvalitetnu košarku – rekao je Krešimir Novosel, direktor Cedevite, koja je i organizator završnice Kupa.

Novosel kaže da pretprodaja ulaznica ide jako dobro. Danas će gradonačelnik Vukovara Ivan Penava primiti predstavnike momčadi, koji će potom posjetiti i Memorijalno groblje gdje će položiti vijence. Očekuje se kako će u Vukovar doći i niz nekadašnjih košarkaških asova kao i Ćosićevih suigrača. Novosel kaže kako je potvrđen dolazak Branka Skroče, Nikole Plećaša i Ace Petrovića...

– U zadnjih 20 godina puno sam vremena proveo u inozemstvu, ali sam ipak imao taj privilegij da sudjelujem u završnicama utakmica našega Kupa. Cedevita ne bježi od uloge favorita iako u zadnjih 20-ak dana ne igramo najbolje. Dat ćemo sve od sebe da Kup i osvojimo – rekao je trener Cedevite Jasmin Repeša.

U isto vrijeme Cibona se suočava s otprije poznatim problemima dok Kvarner dolazi bez nekoliko ozlijeđenih igrača.

Zadar je kompletan i u Vukovar je došao s velikom željom da u godini, kada se obilježava 20 godina smrti Krešimira Ćosića, osvoji trofej. Zato valja očekivati veliku borbu i uzbudljiva nadmetanja.

>>Srbija i sljedeće sezone sa četiri kluba, Hrvatska s tri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije