Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE KRIV?
Povratak na članak

Ancelotti uzvratio: Pa zašto Modrića nisu poštedjeli u hrvatskoj reprezentaciji?

– Liječnik iz Hrvatske kao da je pao s Marsa. Ako se Modrić trebao odmarati nakon ozljede, trebao je to učiniti u utakmici protiv Norveške koja je već bila odlučena.

Komentari 15

SI
simekapulica
15:22 21.04.2015.

koji je ovaj ancelotti panglu. repka je odigrala 1 utakmicu u 7 dana, a tebi je u REalu od 8. do 18. travnja igrao 4 utakmice, i panglu pa kome je modrić potrebniji? Realu koji igra sve najvažnije utakmice u seljdećih mjesec i pol ili repki koja igra tek za 2 mjeseca?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:23 21.04.2015.

Uopce mi nije jasno sto je dr. Nemec htio reci? Mora da je dobio par komentara od Real Madrida u vezi sa prvom povredom, pa jedva docekao da lupi kontru. Ako je to razlog, onda Balkan 100%.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:29 21.04.2015.

Da sam ja vlasnik Real Madrida ili nekog slicnog kluba, ni jedan moj igrac nebi igrao za reprezentaciju, ako nebi UEFA ili FIFA insistirale svojim pravilima. Zapravo, pravo je cudo da klubovi koji placaju igrace cak 100 000 000 Eura, posudjuju igrace reprezentacijama za revijalne utakmice.

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
15:36 21.04.2015.

Ovo je jedini logičan odgovor koji je ponudio već netko tko je kontrirao ovome što je dr.Nemec rekao. Ancelotti je trener kluba koji plaća igrača i koristi ga sukladno igračevim mogućnostima i svojim potrebama, a ona tekma je kod 2:0 bila gotova, mogao je uredno van na pola sata. Nebitno, šta je - tu je, Dugo godina mi nije bilo jasno zašto NBA klubovi ne puštaju ili jedva puštaju igrače na prvenstva da igraju za reprezentacije. Ima smisla. Njima je njihova liga puno bitnija nego nekalve tamo reprezentacije od kuda su došli igrači njima, u njihovu ligu. Fifa ima fond za odštetu klubovima čiji se igrači ozlijede u reprezentacijama, ali bojim se da bi ozljede vrhunskih igrača u reprezentativnim akcijama koji se vraćaju ozlijeđeni u svoje vrlo utjecajne klubove mogle kad-tad potegnuti pitanje da klubovi imaju zadnju riječ kod puštanja igrača u repku. A onda, kad jednom lavina krene, ode nam nogomet na razini reprezentacija kakav smo dosad poznavali u zaborav. Daj Bože da griješim, ali u današnjem nogometu se vrte tolike pare i zamislimo samo situaciju da su se sa ovog zadnjeg okupljanja u isto vrijeme nekim slučajem vratili ozlijeđeni Ronalno i Messi, obojica van terena na 2 i pol do 3 mjeseca, znači par najvažnijih mjeseci kad se osvajaju prvenstva i igraju završne faze kupova i Lige Prvaka, Ako tad ne bi skočili Real I Barcelona, ne znam kad bi, a sigurno bi im se priključili i City i PSG čisto zbog svojih interesa tj.interesa svojih bogatih vlasnika.

VL
Avatar omot71
omot71
17:03 21.04.2015.

Ovdje nisu bitni ni dr.Nemec ni Ancelotti, ovdje se radi o Luki Modriću. A da ga je trebalo čuvati trebalo je, jer čovjek se tek vratio nakon x mjeseci nakon ozljede te je trebao postupno ulaziti u formu. Ova prepucavanja o krivnji su bez veze. Nek nauče nešto iz ovog slučaja. Anceloti je odgovorio na razini uvrijeđenog seljobera.

VL
TM
Tim_Minchin
17:13 21.04.2015.

ovaj "muh" ima nekih zescih problema, na svakom clanku o Modricu pise gluposti, prijatelju, u cemu nisi uspio, postati nogometas ili postati konobar da si tako ogorcen?

VL
TH
than
17:17 21.04.2015.

Pa nije se ozlijedio protiv Norveske, a i da nije igrao tko kaze da bi koljeno izdrzalo. Prije bi ja rekao da su tu krive ljecnicke ekipe, jer one moraju dati dozvolu kada je tko spreman. Ili su obje pogrijesile (i nasa i njihova) ili se ova ozljeda nije nikako mogla izbjeci.

VL
OX
oxymoron
17:21 21.04.2015.

Bravo za Ancelottia, mislim da mu jedino Milanovic zavidi na ovako 'pametnom i mudrom' odgovoru. Bravo jos jednom!

VL
TM
Tim_Minchin
18:12 21.04.2015.

igraci prvenstveno nebi trebali biti nicije VLASNISTVO, i tek se sada pocinje raditi na tome, da ih ne mogu posjedovati menaderi, kao mamic eduarda npr., ali i dalje ih posjeduju klubovi, sto je lose... repka bi trebala biti na prvom mjestu, ali pare cine svoje...

VL
MU
muh
16:15 21.04.2015.

Ancelotti može biti sretan što nema Modrića jer bez njega Real je bolji i jači 100€ na pobjedo Reala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.