Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR: ROBERT JUNACI

Čačić ovo ne može preživjeti. Ni kao trener, ni kao sportski direktor

Šibenik: HNK Šibenik u sudačkoj nadoknadi zabio gol i pobjedio GNK Dinamo u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
05.04.2023.
u 20:02

Ante, dvaput izgubiti od Šibenika i ne pobijediti Goricu, niže ne može

Nije Ante Čačić kriv što Dinamo nije iskoristio svoje prilike u Šibeniku iako je sve mogao mirno privesti kraju, ne može on zabiti gol. No, biti trener Dinama i u samo par tjedana izgubiti od Šibenika, protiv posljednjeplasirane Gorice u ligi dvaput ne pobijediti, znači da status trenera, ne da je upitan nego ovo ne može preživjeti.

Ne može preživjeti ni kao trener ni kao sportski direktor, kao trener nije složio nikakvu igru u zadnjim mjesecima, još od utakmice s Hajdukom, a kao sportski direktor iz svlačionice je poslao vleiki broj igrača koji bi mu ovih dana još kako koristili, ne bi utakmice u Gorici završavao s kadetom na špici, ili s Menalom kao središnjim napadačem sad u Šibeniku.

Kao trener je izgubio u polufinalu kupa i time je poništio sve dobro što je napravio u završnici prošle sezone, sve što je napravio u Europi. No, i on zacijelo zna da se u Dinamu od prošlosti ne živi, a sadašnjost ne izgleda nimalo optimistično. 

Kao što je prošle sezone Željko Kopić, koji je također držao prvo mjesto, smijenjen pet kola prije kraja, tako bi se sad lako moglo dogoditi Čačiću sedam kola prije kraja prvenstva, možda bi i moralo da se spasi što se spasiti može kako se ne bi izgubilo prvenstvo. 

Čačić je prošle sezone bio spasitelj, no nakon ovih posljednjih mjesec dana očito je da sad Dinamu ponovno treba neki novi spasitelj.

Komentara 1

KU
Kujttim
20:13 05.04.2023.

Rezultati nisu bitni Jedino što se piše je novac! Čačić je zaradio na prodaji Oršića i Ademija, a dobit će i otpremninu od 1, 7 milijuna eura. Bit će tu puno eurića, Mamić je točno znao što će biti kada je prije 2 mjeseca držao presicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije