Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE
Povratak na članak

Burić neslužbeni sportski direktor Hajduka, a Saša Bjelanović šef skauta

'Puno smo razgovora vodili, gledamo sve mogućnosti, pratimo tržište, ne stojimo skrštenih ruku.'

Komentari 4

ZA
zanaše1
16:00 20.04.2016.

Ovaj lik stvarno nema srama a niti znanja.Još prije dva tjedna javno je plakao za Brbićem,Pavasovićem i naročito za Vučićevićem,a danas je sve odlično posloženo,sve najsposobbniji ljudi.U najmanju ruku šampioni,danas ćw pokazati svoje pravo lice protiv Lokomotive,bože kao da poćinje prvenstvo. Za njega možda ali sa -18bodova.

VL
ZA
zanaše1
17:43 20.04.2016.

Ne stojimo skrštenih ruku.Ljudi POGLEDAJTE SLIKU!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
16:59 20.04.2016.

To je sad to. Sljedeće godine jurišaju na naslov prvaka i kup. To je sad sigurno to. Igrat će dica i triba im dati 20 godin da se razviju malo. To je 100% to. Atmosfera će biti ludilo,baklje uh joj čovječe . Ludilo. Ono baš uh,uh baklje. Ona baba najstarija će biti na poljudu,Mirta,Sevka možda svrati,Doris joooooooooj. Niko to nemore shvatit ni mi sami. Arteme povedi nas hahahahahaha. Pervan je car,ali Hajduk je broj jedan . Najbolja komedija na svitu. Za hrvatski Hajduk.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.