Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jordan brand classic

Buljević u New Yorku: Jordan će nam držati predavanje

Lovro Buljević
Mislav Krznarić/Nike Hrvatska
16.04.2014.
u 12:44

- Ni sam ne znam kako sebe rangirati u odnosu na ostale niti što očekivati. Najveća mi je želja da se što bolje predstavim i da upoznam Michaela Jordana

Već četvrtu godinu zaredom Hrvatska ima predstavnika na Jordan Brand Classicu, razglašenom košarkaškom kampu pod pokroviteljstvom Michaela Jordana. Nakon Marija Hezonje, Marka Arapovića, Lovre Mazalina i Dragana Bendera, ove godine je u New York otputovao 15-godišnji Lovro Buljević (208 cm, 97 kg). Mladi cibos na put je krenuo u utorak, a već u srijedu je u punom pogonu. Kroz taj kamp prošli su i LeBron James, Carmelo Anthony, Anthony Davis, Kyrie Irving, Dwight Howard i Chris Paul.

Nakon niza treninga, u petak se igra all-star utakmica. Lani je Mazalin s 12 koševa i osam skokova čak bio i MVP pobjedničke selekcije. Skromni Lovro Buljević takav doseg ne očekuje jer nije otišao u New York u statusu supertalenta kakvi su bili njegovi prethodnici.

- Ni sam ne znam kako sebe rangirati u odnosu na ostale niti što očekivati. Najveća mi je želja da se što bolje predstavim i da upoznam Michaela Jordana koji će nam držati predavanje - kazao je zagrebački srednjoškolac, polaznik 1. razreda Devete gimnazije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije