Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. nastup za "azzurre"

Buffon: Ići ću u mirovinu kada me Italija više ne bude trebala

Gianluigi Buffon
Reuters
13.11.2009.
u 15:59

U prijateljskom ogledu u Pescari između Italije i Nizozemske vratar Juventusa Gianluigi Buffon upisat će jubilarni, 100. nastup za "azzurre".

Slavljenik je bio upitan za taj nastup zbog povišene tjelesne temperature početkom tjedna (sumnjalo se i u svinjsku gripu), no pretrage su bile negativne, Buffon se oporavio i opet će stati između talijanskih vratnica.

- Uvijek sam bio sto posto na raspolaganju kada su u pitanju bile reprezentativne akcije. Jedva čekam i novu, a mogu reći da ću se ostaviti nogometa onog trenutka kada me sadašnji ili budući izbornici više ne budu trebali - izjavio je 31-godišnji vratar.

Do kraja godine će se Buffon, podsjetimo, podvrgnuti operaciji desnog koljena. U pitanju je "fiksiranje meniskusa", a sve zbog toga da bi bio potpuno spreman za drugi dio Juventusove sezone, kao i za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Južnoafričkoj Republici.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije