Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVENTUS

Buffon bi mogao biti spreman već za Milan

Gianluigi Buffon
Reuters
19.12.2009.
u 14:06

Vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon odlično se oporavlja od operacije vanjskog kolateralnog ligamenta lijevog koljena obavljene prošle nedjelje.

Puntosport.net donosi i neke detalje operacije, koja je trajala samo 15-tak minuta i bila je lakša od očekivane. Te činjenice ukazuju na još jednu – Buffonova ozljeda ipak nije bila toliko ozbiljna kako je izgledalo u početku.

Buffon pohađa posebni rehabilitacijski program i oporavlja se brže od planiranog vremena. Juventusovi liječnici naveli su da bi se klasni vratar trebao vratiti u momčad do 24. siječnja, odnosno utakmice protiv Rome. Vrlo su zadovoljni činjenicom da se Buffonov oporavak odvija bolje od planiranog, pa bi se ''Luigi'' među vratnice mogao vratiti već 10. siječnja, kada će Juventus igrati protiv Milana.

Sam Buffon u četvrtak je poručio:

- Dobro se oporavljam, a dok me nema, Alex Manninger (pričuvni vratar, op.a.) će odraditi posao kako treba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije