Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI UTAKMICA

Budimir zabio sjajan pogodak za pobjedu Osasune. Oborio je svoj rekord u La Ligi

Spanish Super Cup - Semi Final - FC Barcelona v Osasuna
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/10
04.03.2024.
u 23:59

Više golova od Ante Budimira su ove sezona zabili tek Borja Mayoral koji je u dresu Getafea postigao 15 golova, te Jude Bellingham koji je za Real Madrid zabio 16 pogodaka

U posljednjem susretu 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Genou sa 2-1 povećavši prednost nad drugoplasiranim Juventusom na čak 15 bodova. Milanski sastav je poveo u 30. minuti golom Kristjana Asllanija, a osam minuta kasnije Alexis Sanchez je s bijele točke povećao na 2-0.

Genoa se vratila u život u 54. minuti smanjivši na 2-1 pogotkom Johana Vasqueza. Gosti su u 66. minuti zabili i drugi gol, ali je pogodak Vitinhe poništen zbog zaleđa. Hrvatski nogometaš Milan Badelj odigrao je cijeli susret za goste. Inter vodi na ljestvici sa 72 boda, Juventus je drugi sa 15 bodova manje, dok je treći Milan sa 56 bodova. Genoa drži 12. poziciju sa 33 boda.

GALERIJA Dinamo kiksao protiv Osijeka, jedva osvojio bod na Opus Areni

Spanish Super Cup - Semi Final - FC Barcelona v Osasuna
1/8

Pogodak Budimira za slavlje Osasune

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir nastavlja s odličnim igrama u dresu Osasune. U posljednjem susretu 27. kola Primere Osasuna je pobijedila Alaves sa 1-0 golom hrvatskog napadača. Budimir je u 76. minuti sjajnim udarcem sa 18 metara donio pobjedu momčadi iz Pamplone. Bio je to njegov 14. pogodak ove sezone što mu je rekord u jednoj sezoni u Primeri.

Više golova od njega ove sezona zabili su tek Borja Mayoral koji je u dresu Getafea postigao 15 golova, te Jude Bellingham koji je za Real Madrid zabio 16 pogodaka. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

Budimir je nastupio s maskom na liscu nakon što je prije tjedan dana slomio sinus. Tijekom utakmice s Las Palmasom na Kanarima pao je prilikom duela s protivničkim igračem udarivši licem o tlo. Liječničkim pregledom je ustanovljen lom maksilarnog sinusa, odnosno šupljine u kosti lica.

Osasuna je ovom pobjedom napredovala za jednu poziciju, na deseto mjesto sa 36 bodova, dok je Alaves ostao na 13. mjestu sa 29 bodova. Na vrhu je Real Madrid sa 66 bodova, Girona ima 59, a Barcelona 58 bodova.

VEZANI ČLANCI:

Arsenal deklasirao Sheffield

Nogometaši Arsenala deklasirali su Sheffield United sa 6-0 u posljednjem susretu 27. kola engleskog prvenstva smanjivši zaostatak za Liverpoolom i Manchester Cityjem. "Topnici" su protutnjali Bramall Laneom postigavši pet golova već u prvom poluvremenu.

Martin Odegaard je otvorio seriju već u petoj minuti, Jayden Bogle je u 13. minuti zatresao vlastitu mrežu, a samo dvije minute kasnije Gabriel Martinelli je zabio za 3-0. Do kraja poluvremena među strijelce su se upisali i Kai Havertz (25), te Declan Rice (39). U nastavku susreta gol je još postigao Ben White u 58. minuti.

Ivo Grbić branio je za Sheffield United koji je na dnu ljestvice sa 13 bodova, koliko ima i predzadnji Burnley dok mu 17. Nottingham Forest, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak, bježi 11 bodova. Arsenal je treći sa 61 bodom, dva manje od vodećeg Liverpoola i jednim manje od drugog Cityja.

VIDEO Bruno Marić dao ostavku, suci planiraju bojkot. Janković: 'Ovo je slijepa ulica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije