Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se fešta

Budimir: Više ne mogu nabaviti ulaznice, sprema se neviđena ludnica u gradu!

Ante Budimir i Jozo Simunovic
Marko Prpic/PIXSELL
25.04.2016.
u 14:22

"Posljednja 2-3 tjedna se osjeti lagana euforija u gradu, uređuje se centar, sve u bojama našega kluba."

Ante Budimir važan je kotačić u vrlo lijepoj priči talijanskog nogometa. Naime, njegov Crotone uskoro bi mogao postati 66. klub u povijesti koji će zaigrati u tamošnjoj Serie A. Četiri kola prije kraja drugoligaškog natjecanja Crotone ima 12 bodova prednosti ispred trećeplasiranog Trapanija, te mu je za Seriu A dovoljan još jedan bod.

Hrvatski je napadač, nekadašnji golgeter Gorice, Intera i Lokomotive, ove sezone postigao 16 prvenstvenih pogodaka, te se pokazao punim pogotkom našeg trenera Ivana Jurića. Pa Crotone tako, na hrvatski pogon, uspješno plovi prema prvoj ligi...

"Uh, lijepo je ovdje u Crotoneu. Vrijeme je odlično, a sjajni su i rezultati. Tako da baš uživam ovdje. Ali, još to moramo završiti kako treba, osigurati plasman u Seriu A, a onda do kraja sezone pokušati sačuvati i tu prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici" kazao je u razgovoru za Goal Ante Budimir, pa nastavio:

"Posljednja 2-3 tjedna se osjeti lagana euforija u gradu, uređuje se centar, sve u bojama našega kluba. Kao da se svaki dan fešta sve više, cijeli grad priča isključivo o nogometu. Sve hvata ta neka nogometna groznica, ljudi osjećaju kako im dolazi Serie A. I da će u Crotoneu sljedeće sezone igrati Juventus, Milan, Roma..."

Žalite li što plasman u Serie A niste proteklog vikenda proslavili pred svojim navijačima?

"Ma, iskreno meni je to svejedno, glavno da osiguramo taj viši rang. I to će se sigurno dogoditi. Ne razmišljam o tome jesmo li to mogli ostvariti proteklih dana, hoće li to biti sada u Modeni, ili tjedan dana kasnije pred našim navijačima."

>>A što je još rekao Ante Budimir, pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 2

Avatar Bekrija
Bekrija
18:07 25.04.2016.

Budimir je baš igračina! Nek se zahvali Bogu da nije došao pod Majmunjinjovu brigu! Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije