Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK BEZ EL
Povratak na članak

Brbić: Preživjet ćemo i ovaj poraz, život ide dalje

Već u nedjelju bijele očekuje nova teška utakmica, veliki hrvatski derbi protiv Dinama (19.00).

Komentari 8

DR
dromba
14:18 30.08.2014.

Haha.. U Europu nećete nikad.. A sad borba za 3.mjesto u HNL-u..

VL
Avatar maminjo
maminjo
15:26 30.08.2014.

List ne pametuj,Rijeka će biti prvak ili bilo ko drugi kad mogne uložiti u mmčad više, nego Dinamo,ta Mamićeva moć je priča za malu djecu

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
14:43 30.08.2014.

Nemojte veličati Dnjipro. Taj Dnjipro je lako izgubio od Kopenhagena a Bayer je tom Kopenhagenu uvalio 7 golova u 2 utakmice ....Morao je Hajduk pobjediti jer je bio bolji, naročito u prvoj utakmici u Kijvu, a i ne može see izvesti dva napadača i uvesti dva obrambena da rješe utakmicu. Zašto ne reći da je Tudor pretjerao u svojim eksperimentima i tako izbacio Hajduk. Jer da je Dnjipro takav kako pišu novinari ne bi strepio do zadnje sekunde....

VL
DO
dodotatino
21:43 30.08.2014.

Mamić je vama samo dobro došao da imate alibi. Kako klubovi kao Rijeka i Split u kojima nije Mamić mogu stvoriti dobre uvjete i napredovati. Torcidi svaka čast na odanosti i navijanju ali doči će vrijeme kada će te shvatiti da taj dvanaesti igrač ne igra. Uprava ih forsira samo zato da netko ne pita gdje je lova od dionica i koliko love dobivaju vođe u upravi. Sve velika prevara i sreća da postoji Mamić da ima tko biti kriv, kada Mamić ode popadat će maske mnogima.

VL
LI
list68
15:00 30.08.2014.

Ne treba niko "veličati" Dnipro, taj je klub najači od svih protivnika koje su naše ekipe dobile. Svi govore o "derbiju", derbi se preselio odavno u Rijeku. I na kraju svi koji prate "Mamić-ligu", znaju da će dynamo biti prvi dok to Mamić želi, bila Rijeka bolja ili ne. Kada Mamić ne bude u sportu u Hrvatskoj, onda možemo pričati o prvaku, i dobrom nogometu u "HNL".Danas dok Mamić kroji tablicu, niko se prvaku ne veseli, a sve manje se nogomet i gleda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.