Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGROŽEN POTPOROM

Brata ubijenog navijača razbjesnio transparent pa napao i uhićene Hrvate: 'Neka zauvijek šute'

Atena: Navijači AEK-a transparentom odali počast ubijenom navijaču
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
27.09.2023.
u 09:12

"Ako su to učinili Hrvati, neka onda zauvijek šute. Čudna stvar je kako su neki od njih uspjeli prijeći granicu i vratiti se u Hrvatsku, s obzirom na to da je policija znala imena svih koji su ušli u Grčku", objavio je brat poginulog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa nakon što je na atenskom derbiju osvanuo transparent potpore Bad Blue Boysima

Utakmicu između Panathinaikosa i AEK-a u petome kolu grčkog prvenstva obilježili su transparenti na tribinama kojima je poslana poruka potpore uhićenim Bad Blue Boysima. Gradski derbi završio je rezultatom 2:1, a na tribini su navijači Panathinaikosa izvjesili transparent na kojem je stajalo "Free The Boys" uz logo hrvatske navijačke skupine.

Momčad AEK-a vidjela je transparent na tribinama i odbila igrati dok se on ne ukloni. Usprkos poprilično kaotičnoj situaciji, transparent je uklonjen i utakmica je odigrana. Nakon utakmice oglasio se brat 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa koji je poginuo u neredima koji su izbili u Ateni uoči utakmice trećega pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a.

GALERIJA Dinamo s 'petardom' slavio protiv Rudeša, osvojio važna tri boda uoči derbija na Poljudu

Atena: Navijači AEK-a transparentom odali počast ubijenom navijaču
1/13

"Sramota me je što sam Grk. Ne postoje riječi za takvo nešto, to je to. Postoje neki drugi ljudi iz nekih drugih država koje jednostavno ne možete podržavati", naizgled ističući da bi nacionalna pripadnost ovdje trebala igrati ključnu ulogu u pitanju zauzimanja strane. Grčka policija u pritvoru drži više od stotinu Hrvata. Istraga, koju je teško nazvati imalo kompetentno provedenom, za sada nije polučila nikakve konkluzivne rezultate.

VEZANI ČLANCI:

Time više, Grčka je na temelju europskih uhidbenih naloga zatražila uhićenje i izručenje desetorice navijača zbog sumnje u njihovu umiješanost u nerede. "Kao obitelj, čekamo da budu uhićeni svi koji su i dalje na slobodi i da zajedno s onima koji su već u zatvoru budu adekvatno kažnjeni. Ako su to učinili Hrvati, neka onda zauvijek šute. Čudna stvar je kako su neki od njih uspjeli prijeći granicu i vratiti se u Hrvatsku s obzirom na to da je policija znala imena svih koji su ušli u Grčku", zapitao se navijačev brat.

VIDEO Bivši igrač Hajduka je uništen od alkohola, liječnici se bore za njega: 'Stanje je jako ozbiljno'

Komentara 13

ZA
Zagi3891
10:03 27.09.2023.

Znači još nezna tko je počinitelj al bitno da je napao Hrvate? Bravo,bravo

FR
franco1
10:03 27.09.2023.

Samo u jednom si u pravu - to sto te sram sto si Grk. I treba te biti sram. Drzava ti je komedija u kojoj sudstvo radi sto joj politika i mediji nalazu. Policija ne radi vise nista jer su skuzili da je ubojica tvoj Grk pa se sada prave ludi. Nasi politicari pricaju kako se politika ne moze mjesati u sudstvo, a Grcki im se politicari smiju poradi toga i samo koordiniraju izmedju policije i sudstva i skupljaju politicke bodove. I onda ocekuju da takvoj kasaba drzavi isporucimo nase gradjane. Mrs.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:44 27.09.2023.

Ako su....pa čak nit on ne vjeruje u krivnju BBB !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije