Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA POBJEDU

Branič Dinama u suzama: Bilo mi je teško, igrao sam za preminule suigrače

Petar Stojanović
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
02.08.2016.
u 22:05

- Ovo mi je bila najteža utakmica do sada. Htio sam se koncentrirati samo na utakmicu, ali bilo mi je teško. Igrao sam to za njih, ne znam što da kažem - rekao je kroz suze Stojanović.

Dinamo je stigao i do četvrte europske pobjede ove sezone. Nogometaši Zlatka Kranjčara prvo su dva puta svladali Vardar, a onda isti učinak upisali i protiv gruzijskog prvaka Dinama Tbilisija. Osnovni europski cilj modre sezone je ispunjen, Dinamo će se opet do zime natjecati u europskim kupovima. A to je svima u klubu bilo najvažnije, piše Goal.

- Nema lakog protivnika u play-offu i nemam posebne želje. Tko god bude protivnik moramo odigrati dobro obje utakmice u idućoj fazi ako želimo igrati Ligu prvaka. Sad smo osigurali grupnu fazu europskog natjecanja, to je bitno. Naravno, nadam se da ćemo ostvariti Ligu prvaka, ali sve ćemo vidjeti. Mi ćemo dati sve od sebe, bitno je da smo prošli u play-off - rekao je Marko Rog.

Petru Stojanović ovo je bila najteža utakmica u karijeri jer je bio potresen viješću da su tragično stradali njegovi bivši suigrači iz Maribora.

- Ovo mi je bila najteža utakmica do sada. Htio sam se koncentrirati samo na utakmicu, ali bilo mi je teško. Igrao sam to za njih, ne znam što da kažem - rekao je kroz suze Stojanović.

>> Izjave ostalih igrača pročitajte ovdje

>> Kranjčar: Želim izbjeći Olympiakos iako se možemo nositi sa svima

>> Dinamo na korak od skupine Lige prvaka! Modri rutinski preskočili Gruzijce i osigurali europsku jesen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije