Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzburkane strasti

Brajković u suzama: 'Mi smo mladi, ako Bog da neki će igrati Ligu prvaka za seniore'

Ženeva: Finale Lige prvaka mladih između AZ Alkmaara i Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
24.04.2023.
u 20:48

Uz kapetana i vratara, poraz 5:0 od AZ Alkmaara komentirao je i Roko Brajković. Strasti nakon finala su velike, ali isto tako i ambicije juniorskih igrača koji se nadaju još većim uspjesima u budućnosti, kako na domaćoj, tako i inozemnoj sceni

Nakon teškog poraza u finalu juniorske Lige prvaka protiv AZ Alkmaara, razočarani su bili svi, a Roko Brajković suze je jedva uspijevao zaustaviti. "Ponosni smo svi. To je nogomet. Bit će lijepih i ružnijih trenutaka. Iz ovog trebamo naučiti lekciju. Mi smo mladi, ako Bog da neki će igrati Ligu prvaka za seniore. Jednostavno nije bio naš dan, nismo imali energiju kao u prošlim utakmicama. AZ je bio bolji i zasluženo pobijedio. Najviše nam je žao zbog navijača, zbog kilometara koje su prešli zbog nas"

Poraz je komentirao i vratar Borna Buljan. "Raspali smo se u drugom poluvremenu, ne znam zbog čega se to dogodilo, je li zbog umora ili je svemu kriv prvi gol iz jedanaesterca u posljednjem trenutku prvog poluvremena, ali nismo se uspjeli vratiti u utakmicu, a imali smo 45 minuta vremena", rekao je Buljan za kamere nakon utakmice.

Kapetan juniorske momčadi Marko Capan kazao je: "Svi smo trenutno tužni, nismo osvojili prvo mjesto, ali ovo je medalja zlatnog sjaja. Trebamo svi biti ponosni." Zaključio je da će biti svjesni svojih postignuća tek kada se slegnu dojmovi večerašnje utakmice, piše Dalmatinski portal.

VIDEO: Kao da je pola Dalmacije u Ženevi: Ori se pjesma navijača Hajduka ispred stadiona

Komentara 5

AB
abram
08:58 25.04.2023.

Dio njih će otpasti iz svih kombinacija jer moraju igrati Kalinići i njemu slični, dio će otići u male klubove u Europi, a bar jedan ili dva će završiti u Dinamu, oni će imati najviše šanse za igrati Ligu prvaka za seniore

PM
p.milovic.1
21:44 24.04.2023.

Krenuli su nekako mlitavo,sporo.Odmah sam rekao ženi bit će 4- 1 a ispde još gore.

BL
blekpanther
21:27 24.04.2023.

Žao mi je Hajdukove djece a čini mi se da se posljednji dana puno čitalo šta portali pišu a malo radilo! Svejedno glavu gore dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije