Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove snimke
Povratak na članak

Boysi trčali kao da ih ''svi vrazi gone''

Kako dan nakon derbija odmiče tako na vidjelo izlaze nove snimke nereda na Maksimiru.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:17 03.05.2010.

PraviJanez Znaš kako kaže Balašević na jednom koncertu koji sam gledao davno prije rata: Slovenac je Slovencu-Slovenka. Već tad te je pročitao tko si i što si.Bolje je biti i na zapadnom Balkanu nego biti- Slovenka.

VL
OB
-obrisani-
20:10 02.05.2010.

Ipak je to zapadni balkan i ne treba očekivati neke ozbiljne kazne. Dečki če staviti ruku na srce, odpjevati Thompsona i dokazati da su domoljubni...sve če biti OK dok ne počnu ponovo razbijati, pa ponovo domoljubno pjevati i stavljati ruku na srce..

VL
OB
-obrisani-
20:48 02.05.2010.

Na zapadnom balkanu je potrebno pored kulture obmanaštva u HR ustav staviti i Bad Blue Boys kulturu divljaštva..Nekako sve to paše u zavičajske navike i tradiciju..

VL
SA
SI aka SI
08:38 03.05.2010.

popis je sve dulji, ne zamjerite mi ako nešto zaboravim- nije se više jednostavno sjetiti svih prilika kada su isprovocirani obožavatelji nogometa bili isprovocirani- Bergamo, Auxerre, Udine, Milano, Prag, Livorno, Malta, Andora, benzinska stanica Brinje, pripremne utakmice itd itd. Svaki puta ih netko isprovocira, svaki puta je netko drugi kriv, svaki puta policija pretjera, to se radi i vani, ima i gorih problema u državi i slično. Istina je da svugdje ima provokatora, da ima prerevnih policajaca, da ima i drugih problema u ovoj jadnoj Hrvatskoj, ali ne skrećimo s teme. Napravi se šteta koju treba sanirati klub, taj isti klub plaća kazne, a klub se dobrim dijelom financira iz naših đepova (na stranu imidž kluba, grada, države i izbacivanja iz evropskih natjecanja), pa se pitam zašto bi mi kolektivno plaćali što 200-ak morona doživi živčani slom svaki puta kada ih netko krivo pogleda. Ako netko prouzrokuje štetu od 20.000 kn, a prosječna hrvatska plaća je 5.000, onda neka taj pojedinac koji se naziva navijačem odradi tih 20.000 kn na Golom otoku

VL
KO
kontras
13:20 03.05.2010.

najljepse je gledati kako boysi bjeze od HRVATSKE policije. do jucer su bili heroji jer su napadali \"srpsku\" miliciju. ko im je sada kriv. narode, narode, nikada se neces opametiti i zato ti nikada nece biti bolje, a ne zbogg srba, jugoslavije, engleza ili austrougarske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.