Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS FAVORITA

Borussia ispustila važna dva boda kod Bochuma u borbi za naslov, Bayern ih može preteći

VfL Bochum - Borussia Dortmund
Federico Gambarini/DPA
28.04.2023.
u 23:15

Domaće je u vodstvo doveo Loilla u petoj minuti susreta sjajnim udarcem sa 20-ak metara, a poravnao je Adeyemi već dvije minute kasnije. Iako je do kraja ostalo preko 80 minuta, rezultat se više nije mijenjao

U prvoj utakmici 30. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bochum i Borussia Dortmund su igrali 1-1 (1-1). Momčad Edina Terzića tako je propustila veliku priliku osigurati si vrh ljestvice nakon ovog kola.

Domaće je u vodstvo doveo Loilla u petoj minuti susreta sjajnim udarcem sa 20-ak metara, a poravnao je Adeyemi već dvije minute kasnije. Iako je do kraja ostalo preko 80 minuta, rezultat se više nije mijenjao.

Vodeća Borussia sada ima 61 bod, no ostavila je mogućnost Bayernu da ju pretekne u slučaju domaće pobjede protiv posljednje Herthe u nedjelju s obzirom da sastav iz Munchena ima 59 bodova.

Bocjum je, pak, ostao 15., ali sada ima 28 bodova, tri više od 16. Stuttgarta koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za ostanak, a četiri više od 17. Schalkea 04 koji je u zoni ispadanja.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije