Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Lyon

Borna Ćorić zaustavljen već na prvom koraku

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.05.2017.
u 17:49

Dobra vijest za Ćorića u ovom porazu jest što će sada moći ranije doći u Pariz, gdje će za tjedan dana na terenima u Roland Garrosu započeti drugi Grand Slam turnir sezone.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 41.) nije se dugo zadržao na ATP turniru Lyonu, gdje je već u nedjelju završio nastup porazom u prvom kolu od Gruzijca Nikoloza Basilašvilija (ATP - 70.) koji je slavio sa 6-4, 5-7, 6-4 nakon dva sata i 35 minuta igre.

Gruzijac je dvaput oduzeo servis Ćoriću u prvom setu, a po jednom u drugom i trećem, u kojem mu je taj jedan 'break' bio dovoljan za pobjedu u njihovom prvom međusobnom dvoboju.

Dobra vijest za Ćorića u ovom porazu jest što će sada moći ranije doći u Pariz, gdje će za tjedan dana na terenima u Roland Garrosu započeti drugi Grand Slam turnir sezone.

Komentara 2

DU
Deleted user
19:36 21.05.2017.

Nadajmo se ponovo najmanje cetvrtfinalu u Parizu; vec je pokazao da zna odlicno igrati na zemlji. Idemoooo #NextGenATP :)

RI
rikavac
19:15 21.05.2017.

Kakva mu korist sto ce doc tjedan ranije kad ce ispast opet u prv kolu pa tako da mu je svejedno pripremao se ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije