Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ ODNOS S IZBORNIKOM
Povratak na članak

Borna Ćorić otvoreno o Krajanu: Zamjeram mu to, jako me pogodilo...

– Zamjeram mu sigurno, mislim da bi mu svatko zamjerio pa tako i ja. Poštujem njegovu odluku, ne mogu ništa promijeniti niti sam htio promijeniti, ali isto tako molim da i on poštuje moje odluke vezane za moju budućnost

Komentari 10

IH
iron.hide.54966
22:16 01.12.2016.

Tišina klinjo...samo jaki opstaju...koja korist od invalida u repki. Možda da malo budeš ponizniji i svjesniji svoje trenutne situacije.

VL
DU
Deleted user
23:08 01.12.2016.

Borna je godinu i pol-dvije igrao svaki susret za Davis Cup imajuci ogromnu, odlucujucu ulogu za plasman Hrvatske u finale Davis Cupa, te je s pravom ocekivao da se pojavi na finalnoj listi reprezentativaca. Ne bi me iznenadilo da nakon ovog razocarenja, svoje koljeno stedi za osobnu karijeru, gdje mora biti spreman da igra 25 turnira godišnje da bi ostvario svoj cilj - TOP 20.

VL
VK
vječni krojf
10:26 02.12.2016.

Zasto se mali ljuti?Pa ako koljeno nije bilo spremno cemu onda da ga zove?Zar zbog minulih zasluga,a koje su to?

VL
PE
peugeot
08:33 02.12.2016.

Coricu Borna ! Gledaj prije svega i iznad svega svoju licnu tenisku karijeru ! Dobro placeni film kapitena Davis reprezentacije ma kako se on zvao "igra samo jednom godisnje", a ti se znojis i igras cijelu godinu. Pamet u glavuu i jurisaj na top -10 ! O bez ikakve prepotencije i arogancije - samo rad, rad, rad. I cuvaj zdravlje. Poslusaj ti mene ! Zelim ti svako dobro ! Cekaju te kao zapeta puska Thiem, Zverev, Kyrgios, Goffin s kojima ti se valja uhvatiti u kostac, a da pritom ne pominjem "one gore" pri vrhu na ATP. Spremaj se za teniski "Obracun kod OK Koral" (stari, dobri kaubojac).

VL
DU
Deleted user
23:02 01.12.2016.

nema mu što zamjerati ako nije bio spreman, ali na tog klica neka svi ozbiljno računaju još prije dvije godine sam rekao da će biti budući broj jedan i to vrlo brzo kroz dvije godine...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.