Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio posao savjetnika

Boban postao desna ruka Fifinu predsjedniku Infantinu

Infantino, Šimić, Boban
Foto: Instagram
1/6
19.05.2016.
u 09:28

Fifa je potvrdila kako će Boban raditi na unapređenju nogometu, a bivši glavni tajnik norveškog nogometnog saveza Kjetil Siem bit će zadužen za strateška pitanja

Zvonimir Boban postao je savjetnik, odnosno desna ruka novom Fifinu predsjedniku Gianniju Infantinu.

Fifa je potvrdila kako će Boban raditi na unapređenju nogometa, a bivši glavni tajnik norveškog nogometnog saveza Kjetil Siem bit će zadužen za strateška pitanja.

Bivšeg hrvatskog kapetana Fifa je na nedavnom kongresu u Meksiku predstavila kao legendarnog nogometaša i velikog intelektualca.

Istaknuli su da je Zvonimir Boban sjajan novinar Gazzette i vrhunski TV komentator, te stručni analitičar talijanskog Skya.

>>Dario Šimić i Zvone Boban na kavi s Joseom Mourinhom

Komentara 12

MA
mađar
11:14 19.05.2016.

oho i Šimic se gura gde je lova. Kaj je odustal Dinama. Ekipica se raspala. Da nije bilo Dinama ni za vas se nebi čulo.

MA
mađar
11:09 19.05.2016.

A što je s placanjem unajmljenih l9kala Lotrščaka i ostalih. )lati brajne pa onda pametuj i budi intelektualac.

KR
kruti26
09:45 19.05.2016.

boban je kao neko oličenje poštenja ali 'ne zna' da je infantino blatterov čovjek,isto go-vno samo druga ambalaža,ihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije