Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rješenje za pošast
Povratak na članak

Blatter: Rasizam treba kažnjavati oduzimanjem bodova klubovima

Fifa je prošlog tjedna kaznila mađarski i bugarski nogometni savez zbog rasizma njihovih navijača, čije će reprezentacije sljedeće utakmice kvalifikacija za SP 2014. u Brazilu igrati pred praznim tribinama.

Komentari 2

Avatar rakunic
rakunic
17:37 15.01.2013.

Protiv sam bilo kakve diskriminacije, no bilo bi interesantno vidjeti koliko sredstava je naplaćeno i u što su ta sredstva "Blatteri"potrošili ?! Mišljenja sam da je "skrb" prema ugroženima jedna prilično prozirna izlika za laku zaradu, a dijelom i licemjerje,e, jer iste zemlje iz kojih dolazi većina iz uprave nogometnih organizacija FIFA i UEFA su kroz povijest opljačkale i ljudski ponizile iste koje danas tobože štite, koristeći ih ponovno za laku zaradu ! O moralu spomenutih organizacija dovoljno govore dokazane afere podmićivanja članova uprave prilikom lobiranja za svjetska ili europska prvenstva, a nije niti tajna da im je drag raskalašen život - jer sredstava ne fali ...

VL
KA
kajinx
20:01 15.01.2013.

To bi bio odličan način da se navijači riješe konkurencije. Samo huču na utakmicama protivničkih klubova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.