Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan povratak
Povratak na članak

Blanka Vlašić: Ponijele su me emocije, zato sam zaplesala

'Znam da mnogi nisu očekivali da će se Blanka vratiti na ovaj način, no ne krivim ih, ipak je dugo nije bilo u visu.'

Komentari 3

DU
Deleted user
13:27 06.06.2015.

jedna od najvećih hrvatskih sportašica koja je pokorila svijet u sportskom smislu ,,, mnogima će ovdje zasmetati jer je blanka osjetila ljubav isusa krista ..... živjela ti nama , i hvala ti blanka jer pronosiš hrvatsko ime po svim dijelovima svijeta

VL
Avatar dras32
dras32
12:19 06.06.2015.

Veliki su oni koji znaju kad je vrijeme da se povuku a ne opravdavaju se sa "nije loše" i tko je ostao iza. Bolje da si se ugledala na Janicu Kostelić.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
13:25 06.06.2015.

Ova seljoberka ce zauvjek biti obiljezena podrskom "U ime obitelji" sve ostalo pada u vodu. Veliki sportisti nikad ne idu protiv malih ljudi a to nije u slucaju Blanke V.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.