Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOLIČNO

Bizarna priča: 46 nogometaša kažnjeno zbog nevjerojatnog razloga

Gyan
Foto: Sydney Mahlangu/Press Association/PIXSELL
15.02.2017.
u 17:54

Igrači su za sada dobili uvjetne kazne i rok do kada moraju promjeniti frizure. Ukoliko se ogluše na odluku saveza prijeti im novčana kazna i suspenzija.

Jedna od najbizarnijih nogometnih priča dana dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je Disciplinska komisija nogometnog saveza kaznila čak 46 nogometaša zbog nedoličnih frizura.

Igrači su za sada dobili uvjetne kazne i rok do kada moraju promjeniti frizure. Ukoliko se ogluše na odluku saveza prijeti im novčana kazna i suspenzija.

Među igračima koji moraju promijeniti frizure nalazi se i jedna od najvećih zvijezda lige reprezentativac Gane i član Al Ahlija Asamoah Gyan, ali i veznjak reprezentacije UAE i najbolji azijski nogometaš 2016. godine Omar Abdulrahman.

Nogometni suci u UAE imaju pravo zabraniti igračima nastup ukoliko je njihova frizura neprilična.

Slična pravila postoje i u susjednoj Saudijskoj Arabiji. Tako je prije nekoliko sezona saudijski vratar Waleed Abdullah morao na šišanje zbog 'neislamske' frizure.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije