Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNO REKAO

Bivši vratar Hajduka smatra da je ovo glavni krivac za raspad sistema: 'Mora otići iz kluba'

ARHIVA - Hajduk zaustavio Zagreb u pohodu na treću titulu dvoranskog prvaka
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
09.04.2024.
u 11:01

- On je jedina i glavna odgovorna osoba koja je provodila i kreirala stručnu politiku te koja je odgovorna za ovu stvar. Naravno i trener je. Netko kaže dovodio je igrača, tražio je netko. Znači da je sjedio tu, a nije imao odgovornost, onda opet mora otići - rekao je Balić koji smatra da Nikoličius ne bi trebao ostati u Hajduku.

Novi tjedan donio je i novu kulminaciju tenzija koje se već dugo skupljaju i ključaju u Hajduku. Momčad s obale Jadranskog mora protiv svog najvećeg rivala upisala je dva poraza za redom te tako izgubila nade da će obraniti naslov prvaka Hrvatskog kupa i pretrpjela težak udarac u lovu na titulu prvaka Hrvatske. Nakon tih poraza frustracije Torcide izlile su se na teren, ali i izvan njega u obliku divljanja gradom, uništavanja imovine i sukoba s policijom. U 29. kolu uslijedio je novi šok i poraz od Rijeke (1:0), a ovoga je puta posla koštao trenera Mislava Karoglana i predsjednika Lukšu Jakobušića.

Od donedavno vodeće trojice kluba ostao je tek sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Mnogi su navijači ljuti zbog njegovih postupaka i zahtijevaju odlazak. A takvim razmišljanjima slaže se i bivši vratar Hajduka Vladimir Balić za RTL.

- On je jedina i glavna odgovorna osoba koja je provodila i kreirala stručnu politiku te koja je odgovorna za ovu stvar. Naravno i trener je. Netko kaže dovodio je igrača, tražio je netko. Znači da je sjedio tu, a nije imao odgovornost, onda opet mora otići - rekao je Balić koji smatra da Nikoličius ne bi trebao ostati u Hajduku.

- Možda može u Jugoplastiku, biti zadužen za košarku, ali u Hajduku ne bi trebao ostati - izjavio je.

Smatra da dojučerašnji predsjednik Jakobušić ne može biti jedini krivac.

- Sigurno je da Jakobušić po hijerarhiji odgovara za svoje odluke. Odluku da se odobri ovoliki budžet je sigurno imao i od Nadzornog odbora, onih koji su upravljali ovim budžetom i koji su provodili sportsku politiku - smatra Balić.

 

 

 

Komentara 9

XY
XYZ52
16:51 09.04.2024.

Balic nije nikakva legenda i nije u pravu. Svi su oni odgovorni za ovaj debakl a najvise trener Karoglan, odnosno Jakobusic koji ga je doveo. Bez obzira kakve igrace sportski direktor dovede, to treba biti koordinirano sa trenerom i predsjednikom, zadnja je trenerova., da li on zna sloziti tim i igru koja ima glavu i rep. Karoglan je uvjerljivo pokazao da nezna.

BM
Balkanezerska-Muka
15:48 09.04.2024.

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius je europski čovik i sigurno je za svaki balkanski klub velika čast i veličina da ima u svojim redovima osobu sa nedostižnih kulturno-socialnih horizonata.

Avatar volim fritule
volim fritule
15:23 09.04.2024.

po gardu koji je zauzeo vidi se da je naša legenda 🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije