Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLUŽA I ČERVAR

Bivši izbornici oglasili se o incidentu Buntića: 'Iznenađen sam i osuđujem obiteljsko nasilje'

Split: Konferencija za tisak rukometaša i izbornika u hotelu Le Meridien Lav
Foto: Ivo Cagalj/24sata
1/5
25.09.2023.
u 20:52

Bivši rukometni reprezentativac optužen je da je teško pretukao suprugu pod utjecajem alkohola i droge

Klara Buntić otkrila je javnosti kako ju je suprug i poznati bivši rukometni reprezentativac Denis Buntić teško pretukao u subotu nakon što je nasilje u obitelji prijavila policiji, a sud ga svejedno odlučio pustiti na slobodu. Denis Buntić je priveden u policiju, a u njegovoj kući pronađeno je oružje. Županijsko tužiteljstvo zatražilo je određivanje pritvora, ali je sud u Ljubuškom odredio samo mjere zabrane prilaska na što se tužiteljstvo potom žalilo. 

Klara Buntić je za medije izjavila kako strahuje za život, uvjerena da bi bilo tko drugi na njegovom mjestu ostao u pritvoru.

- Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola - rekla je Klara. 

Dnevnik Nove TV kontaktirao je dva bivša Buntićeva izbornika u reprezentaciji Linu Červara te Slavka Golužu i pitao ih za komentar o incidentu. 

VEZANI ČLANCI:

Červar im je rekao kako je iznenađen, da osuđuje obiteljsko nasilje te da Buntić nikad tijekom boravka u reprezentaciji nikad nije pokazao takvo ponašanje.

Goluža je tužan, poznaje Buntića na terenu i izvan njega te mu na kraj pameti nije bilo da on može tako nešto napraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije