Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELI U KOPRIVNICU

Bivša zvijezda Rijeke iznenadila transferom! Miljenik Armade se vratio u HNL

Rijeka  je u 22. kolu HNL-a na domaćem terenu svladala Lokomotivu 3:2
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
14.02.2024.
u 12:53

Tijekom svoje tri sezone u Rijeci, Robert Murić je nastupio 123 puta te upisao 38 golova i 26 asistencija. S klubom je osvojio dva trofeja Hrvatskog kupa

Robert Murić (27) se vraća u Hrvatsku nogometnu ligu kao novi igrač Slaven Belupa, piše 24 sata. Murić je prošloga tjedna sporazumno prekinuo ugovor s turskim Konyasporom, dakle postao slobodan igrač.

Tamo je otišao iz Rijeke na ljeto 2022. godine pa su mnogi navijači kluba s Kvarnera priželjkivali njegov povratak. U Riječkom dresu sjajno je igrao i bio miljenik navijača.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom svoje tri sezone u Rijeci nastupio je 123 puta te upisao 38 golova i 26 asistencija. S klubom je osvojio dva trofeja Hrvatskog kupa. U turskom je klubu igrao sezonu i pol, a u 53 utakmice zabio je četiri puta i isto toliko puta asistirao.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 1

Avatar mrbr
mrbr
09:40 15.02.2024.

E moj Dinamo, pa više nema Mamića, zašto se niste borili za ovoga dragulja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije