Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životna ispovijest

Igrala je za Zagreb pa šokirala: 'Širila sam noge stalno, imala sam pakao od života'

Milica Dabović Instagram
17.11.2022.
u 12:57

'Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku'

Bivša brončana olimpijka i nekadašnja košarkašica Novog Zagreba, kontroverzna Milica Dabović, za životne potrebe zarađuje objavljujući eksplicitne fotografije na platformi OnlyFans. 

U jednoj emisiji je ispričala svoju životnu ispovijest i priznanjem je poprilično šokirala širu javnost. 

- Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene doslovno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku i napravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam. - ispričala je Dabović. 

- A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će da se isprazni - rekla je Dabović koja je godinu dana igrala za Novi Zagreb, a sudjelovala je i u realityu Survivor. 

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 12

LA
lajh1985
13:34 17.11.2022.

O ovoj sam vec par clanaka na nasim portalima procitao...Sto joj ne ide dobro posao na Only fansu pa da se malo procuje?

JU
juma
16:09 17.11.2022.

Šta god si davala, sve ti je ostalo. Ništa nisu mogli odnijeti.

RU
Rufijan
14:24 17.11.2022.

Dnevna doza srbovanja Hartije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije