Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNOVRAT KARIJERE

Bio je zvijezda Reala i Bayerna, a sada je doživio najveće poniženje u karijeri

Niko Kovač i James Rodriguez
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
14.04.2023.
u 08:50

James je tijekom karijere igrao i za Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern, Everton, te Al-Rayyan. U dresu kolumbijske vrste sakupio je 90 nastupa i 26 golova.

Grčki nogometni prvoligaš Olympiakos raskinuo je ugovor s kolumbijskim reprezentativcem Jamesom Rodriguezom (31) nakon samo osam mjeseci provedenih u Pireju. Bivša zvijezda Real Madrida i Bayerna stigla je u Pirej u rujnu prošle godine i u 23 nastupa postigao je pet golova i upisao šest asistencija.

"James će uvijek biti dio našeg kluba i član crveno-bijele obitelji. Želimo mu zahvaliti i poželjeti puno uspjeha u budućnosti," objavio je grčki klub.

James je tijekom karijere igrao i za Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern, Everton, te Al-Rayyan. U dresu kolumbijske vrste sakupio je 90 nastupa i 26 golova.

Olympiakos se trenutačno nalazi na trećem mjestu sa 63 boda, šest manje od AEK-a i Panathinaikosa.

Ključne riječi

Komentara 1

MT
makan tahi
15:15 14.04.2023.

radkapa od autobusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije