Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI PAD

Bio je nova zvijezda, a danas je propao kao osuđeni narkobos. Spava s narkomanima i silovateljima

Instagram
29.03.2024.
u 22:10

Nizozemski medij De Telegraaf otkrio je šokantne detalje iz Promesove zatvorske ćelije u kojoj mu nikako nije lagano.

Bivši nizozemski reprezentativac Quincy Promes bio je predodređen za novu nogometnu zvijezdu, no trenutno odslužuje zatvorsku kaznu od šest godina zbog krijumčarenja 1350 kilograma kokaina. U svibnju prošle godine optužen zbog je zbog umiješanosti u krijumčarenje kokaina, koji je presretnut u belgojskom gradu Antwerpenu u siječnju 2020. godine.

Nizozemski medij De Telegraaf otkrio je šokantne detalje iz Promesove zatvorske ćelije u kojoj mu nikako nije lagano.

- Promesu nije lako u zatvoru u Dubaiju. Ošišali su ga na ćelavo pri ulasku u zatvor, a spava ćeliji koja ima tri kreveta na kat na kojima spava šest sretnih zatvorenika, dok njih još 20-ak spava na podu u istoj ćeliji.  Pravila u zatvoru su jako stroga. Tijekom dana smije napuštat ćeliju i gledati televiziju s drugim zatvorenicima, ali tu je kraj aktivnostima. Smije tri puta tjedno trenirati u teretani, ali sportske aktivnosti nisu moguće - pišu Nizozemci. 

VEZANI ČLANCI:

- Hrana je monotona, nema voća i povrća. U kompleksu je ledeno hladno i jako bučno jer stalno grme velike klime. Silovanja mladih zatvorenika su svakodnevna pojava, a čuvara jedva da ima nekoliko pa vlada potpuni kaos. Većina zatvorenika su Pakistanci, Egipćani i Indijci, većinom narkomani koji nemaju pojma da dijele ćeliju sa slavnim nogometašem - otkriva spomenuti izvor.

Quincy Promes je u karijeri ostvario 50 nastupa za nizozemsku reprezentaciju i pritom zabio sedam pogodaka.

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:37 30.03.2024.

Dobro ne može oprati ono loše. Može netko biti dobra osoba 30 godina, ali prvi puta kada mazne novce postaje lopov. Časna sestra koja ukrade 1000 eura nije manji lopov od tamo nekog momka na lopati koji uzme 1000 eura. Nogometaš može postati nitkov, kao i bilo tko drugi. Mamić je uplaćivao u dobrotvorne udruge i kupovao djeci invalidska kolica, ali je također i sve ono drugo, u isto vrijeme.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:47 29.03.2024.

A kaj drugo svercer droge zasluzuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije