Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo domišljato

Bilićevi navijači postali hit, nećete vjerovati tko je izglasan za igrača utakmice

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.12.2016.
u 14:54

Slaven Bilić će mirnije dočekati ove blagdanske utakmice, pritisak na njega nešto je manji pa se i momčad možda malo opusti

Nogometaši West Hama jučer su pobijedili Hull s 1:0 i tako nastavili pozitivnu seriju koja ih je podigla na sredinu ljestvice. Nakon remija na Anfieldu protiv Liverpoola i pobjede protiv Burnleya, s jučerašnja tri boda skočili su na 13. mjesto Premiershipa i pobjegli pet bodova od zone ispadanja.

Slaven Bilić tako će mirnije dočekati ove blagdanske utakmice, pritisak na njega nešto je manji pa se i momčad možda malo opusti i počne igrati na razini iz prošle sezone.

A navijači njegova kluba pokazali su koliko su duhoviti. Za igrača jučerašnje utakmice izabrali su - vratnicu! Pokazali su tako koliko cijene okvir gola kojeg su igrači Hulla čak tri puta pogodili prije nego je Noble zabio pobjedonosni pogodak.

 

Komentara 1

AN
Andreeejjj
17:36 18.12.2016.

BraWoooo NANE BIULIĆ...najbolji se a dušmani čaossssssssssss!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije