Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Bilićev West Ham želi promjenu domaćinstva zbog Sandre Perković i društva

Slaven Bilić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
15.07.2016.
u 18:19

Dana 22. i 23. srpnja londonski Olimpijski stadion ugostit će miting Dijamantne lige, a čelnici West Hama smatraju da im to ostavlja premalo vremena za idealnu pripremu travnjaka.

Ždrijeb 3. pretkola Europske lige nogometašima londonskog West Ham Uniteda, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, namijenio je pobjednika dvoboja slovenskog kluba Domžale i bjeloruskog Šahtjora iz Soligorska, a londonski klub trebao bi biti domaćin u prvoj utakmici 28. srpnja. 

To će biti prva službena utakmica ''čekićara'' na Olimpijskom stadionu, ali bi je West Ham želio odigrati tek 4. kolovoza i zamijeniti domaćinstva sa suparnikom u 3. kvalifikacijskom kolu za plasman u grupnu fazu Europske lige.

Naime, 22. i 23. srpnja londonski Olimpijski stadion ugostit će najbolje atletičarke i atletičare svijeta na mitingu Dijamantne lige, a čelnici West Hama smatraju da im to ostavlja premalo vremena za idealnu pripremu travnjaka. Među atletičarkama koje će nastupiti u Londonu trebala bi biti i najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković koja je prije četiri godine na tom mjestu osvojila svoje prvo zlatno olimpijsko odličje.

Londonski klub uputio je službeni zahtjev za promjenu domaćinstva i sada čeka odluku Europskog nogometnog saveza (UEFA).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije