Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilićev West Ham u sudačkoj nadoknadi izborio pobjedu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
22.10.2016.
u 18:20

Slavio je West Ham protiv Sunderlanda 1:0 na Olimpijskom stadionu u Londonu, a čekićari tako nisu izgubili posljednjih sedam utakmica od Sunderlanda, dok su 'crne mačke' još uvijek bez pobjede u prvenstvu

West Ham je nakon prekida crnog niza od pet utakmica bez pobjede (četiri poraza i remi), uspio slaviti u prošlom kolu s 1:0 kod Crystal Palacea, a danas je Slaven Bilić uspio vezati i drugu pobjedu zaredom i pobjeći iz ponora protiv posljednje momčadi prvenstva.

Slavio je West Ham protiv Sunderlanda 1:0 na Olimpijskom stadionu u Londonu, a čekićari tako nisu izgubili posljednjih sedam utakmica od Sunderlanda, dok su 'crne mačke' još uvijek bez pobjede u prvenstvu.

Prvu pravu priliku imali su domaćini u 11. minuti kada je Dimitri Payet ukrao jednu loptu i sjajno prošao dvojicu igrača, ali je njegov udarac ipak obranio Jordan Pickford. Payet je ponovno zaprijetio u 27. minuti kada je sjajno pucao s nekih 18 metara i pogodio lijevu stativu. 

Gosti su uzvratili na početku drugog poluvremena kada je Jermain Defoe snažno pucao s ruba šesnaesterca, ali je to obranio Adrian. Pedro Obiang je u 75. minuti sjajno prošao kroz obranu Sunderlanda, izašao sam pred golmana, prešao i njega, ali onda pucao pored gola.

I kada se činilo da će susret završiti bez golova Winston Reid je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade pogodio s ruba šesnaesterca za veliko slavlje domaćina. 

Arsenal nije uspio nadigrati Middlesbrough, utakmica na Emiratesu završila je bez pogodaka. I dvoboj Swansea i Watforda završio je 0:0.

Burnley je pobijedio Everton sa 2:1, a Stoke je slavio u gostima kod Hulla sa 2:0. Leicester je kod kuće pobijedio Crystal Palace sa 3:1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

RA
radekbrod
19:12 22.10.2016.

puna šaka brade ups kose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije