Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Bilićev debakl: City do vrha napunio mrežu West Hama

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
06.01.2017.
u 23:05

U 3. kolu City je u Londonu pobijedio Bilićev West Ham sa 5:0

Igrači Manchester Cityja prvi su se plasirali u 4. kolo ovogodišnjeg izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa. U 3. kolu City je u Londonu pobijedio Bilićev West Ham sa 5:0 (3:0).

Put k pobjedi City je otvorio u 33. minuti kada je Yaya Toure sigurno izveo kazneni udarac nakon prekršaja Ogbonne na Zabaleti.

U završnici prvog poluvremena susret je bio gotovo odlučen. Prvo je Nordtveita zabio autogol (41.), a ubrzo je David Silva (43.) zabio za 3:0. Za katastrofu čekićara u drugom poluvremenu pobrinuli su se Aguero u 50. i Stones u 84. minuti.

Slaven Bilić se tako neslavno oprostio od FA kupa već u trećem kolu. West Ham nikada nije primio pet pogodaka u FA kupu i ovo je bio njihov najveći poraz u povijesti natjecanja!

Ostale utakmice 3. kola FA kupa igrat će se u subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:26 07.01.2017.

i Bastian je do vrha napunio nečiju mrežu

UN
unbekant
07:27 07.01.2017.

Zaista je sve to nesvatljivo,i nenormalno,da West H gubi s toliko golova i da je skoro sve tekme ove godine izgubijo,koliko ima pobjeda 3-4,pa ni je to sve Biliceva "zasluga",ma dajte molim vas,pa mozda Bilic ima nekoh propusta u svemu tome,ali tu su nogometasi,zar oni ni su ti koji nose igru na svojim ledjima,vrlo je ruzno i nekorektno prepisivati sve te nedace Bilicu.

RI
ribar110
23:21 06.01.2017.

Tesko ce vlasnici kluba preci preko ovog poraza,mislim da je vrijeme da kaze neka dode netko bolji od njega,steta ali rezultati govore sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije