Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 3,5 mil. eura
Povratak na članak

Bilićev Bešiktaš želi Pinta iz Dinama

Turski klub se okrenuo Portugalcu kada je propala mogućnost dovođenja Norvežanina Martina Linnesa

Komentari 6

Avatar petrolio
petrolio
08:58 31.10.2014.

Pinto je jedan od najboljih ino igrača koji je došao u dinamo u zadnjih 15 godina i ako njega prodaju za siću od 3,5 mil. EUR onda nisu normalni! da ne spominjem propuh u obrani gdje je Pinto jedina svjetla točka! neka prodaju pivarića, wilsona, sigallija, machada, goncala, ali pinta NE PRODAJTE!!!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
05:06 31.10.2014.

ma bitno je da se ne prodaju sigali i pivaric, oni su stupovi dinamove obrane...

VL
DU
Deleted user
00:11 31.10.2014.

Pozvan u repku. Ma taj Kovač vidi se da sluša Mamića. Ne,ne čekaj u Portugalsku repku. Uuuuuuuuu Mamić je moćan jako...... purtugalsku repku ja nemrem vjerovati. Hns gejovi baluna ste izvitrili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.