Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjeren u pobjedu
Povratak na članak

Bilić: Španjolska je najbolja na svijetu, ali još nisu Barcelona

- Duboko ne vjerujem da će mi bit zadnja, a ako i bude, otići ću potpuno siguran da smo suradnici i ja napravili odličan posao, kaže Bilić

Komentari 17

MI
mittvalg
15:17 17.06.2012.

Spaniju treba zgaziti, to mora biti jedini cilj, podici moral visoko i vise za finale,

VL
OG
Oluja-Gotovina
15:26 17.06.2012.

Naravno da Španjolska nije Barcelona. Prvo, Torres nije Messi, drugo, Barceoli na krilima igraju brzanci a u Španjolskoj tehničari ne toliko brzi, dakle Alexis i Cuenca su drugačiji igrači od Inieste i Silve na tim pozicijama, zatim, kad se protiv Barcelone igra uža obrana, što je i nejefikasnija obrana protiv takve ekipe, i kad se ostavi prostor na boku, u taj prostor kod Barcelone ulazi Dani Alves, koji je u ofenzivi puno jači igrač od Arbeloe, koji je dobar edafnzivac ali u ofenzivi nikakav, tako da ja očekujem da kad se mi stisnemo da će ta lopta ići više ne lijevi bok odnosno na Jordija Albu, pa bi težište obrane kad oni napadaju trebalo blago nagnuti na tu stranu. Osim toga, nema Carlesa Puyola, fantastičnog nogometaša koji je srce, duša i oličenje hrabrosti obje momčadi, i tu ja također vidim našu šansu.

VL
PR
paco rabanne
15:27 17.06.2012.

Mislim da je najbitnije odigrati dobru,borbenu utakmicu,i ako se kockice posloze dobiti Španjolsku , dečki su odlični i ako ne prođu nije bitno bitno da je bilo borbeno i sa srcem, idemoooo .....

VL
H0
Hajduk_058
15:50 17.06.2012.

Može li netko pametan reći onim glupim komentatorima da ne govore rezultat druge utakmice jer želimo gledati snimku te druge utakmice.

VL
MM
Milan Mićo Budimir
15:57 17.06.2012.

Dajte mjesta dolazi Iniesta ! Ali navijam za Hrvatskuuuuu ! :)

VL
MA
matokan
16:42 17.06.2012.

U pravu je Bilc kad kaze da im treba rabiti igru.Nogometni flamengo.Samo kako i cime.Valjda su nesto pametno smislili.

VL
JA
jasijen
16:43 17.06.2012.

Svidja mi se kad se postuje protivnik ,, pogotovo jer to i zasluzuje svojom klasom vec dokazanom,, jedino tako se moze pobijediti uz srcanost i profesionalnost sto sasvim sigurno Hr. repka i ite kako posjeduje,, Hrvtska to moze i dokazati,,, V J E R U J E M , mozemo mi to i hocemo,, vatreno,,,!!!!

VL
GO
golo
16:49 17.06.2012.

neznam zasto ovaj bilic i vecina igraca stalno govore da ce spanjolska kontrolirati loptu 25 do 30 metara od naseg gola, u to ne mogu vjerovati posto imamo kvalitetne igrace da to ne dozvolu, samo bilic treba posloziti kako trebaa i siguran sam da mozemo razbiti njihov dodavajuci ritam i pospremiti ih u paniku

VL
Avatar billybull
billybull
16:51 17.06.2012.

kako god da zavrsi, nismo se osramotili...pobijedili smo irce, remi s trostrukim svjetskim prvacima, a igramo s aktualnim...svaka cast decki i nane, samo hrabro...

VL
CA
carpediem
16:56 17.06.2012.

Sve je moguce sve samo i ako izgubimo od svjetski i europski prvaka nije sramota i nemogu se sramiti. Samo da nasi ostave srce na travnjaku u sto sam sada vec uvjeren ali ni spanjolcima nece biti lagano trbat ce im mnogo energije koju ce izgubiti na nama i mogli bi biti vise iscrpljeni kad dodju u cetvrtfinale a tu ih ceka engleska a znamo da je chelsea izbacio barcelonu tako da bi spanjolci mogli lako ispasti u cetvrtfinalu. Ovdje bi mogla profitirati engleska.

VL
Avatar mach13
mach13
17:39 17.06.2012.

Jedina mogucnost je da Irci ne izgube od Talijana; sve drugo su iluzije. "Fico" vs Ferrari..

VL
PA
papaciune
18:18 17.06.2012.

tko o cemu, gitarista o balunu ...

VL
VI
vitreni
18:38 17.06.2012.

Ako ovaj put počnemo igrati kao u drugom poluvremenu protiv irske I Italije onda imamo dobre šanse. Ako nam se ponovi prvo poluvrijeme... neće bit dobro. A i nadam se da nam naši vlastiti navijači neće sjebat neki dobar napadpad tako što će bacat baklje u teren kao protiv Italije kad su naši bili u kontri koja bi skoro sigurno završila golom - ali je sudac morao prekinut taj napad. A ako damo gol pa zbog bakljade bude poništen - šta će se desit 100% - onda se ti navijači mogu slobodno ubit sami.

VL
GU
Gumba017
19:51 17.06.2012.

Ma kakve su to nogometne strategije koje predlazu REMI kao povoljan ishod, i "oni su prvaci, pa iako igubimo, mi smo OK"? Pobjeda mi treba, da budem ponosan i da svakom kazem otkud sam! Ja kad kupim polu-peceni kruh, vratim ga nazad.

VL
JO
joy
20:04 17.06.2012.

a kaj ste vi zabrijali,a bilić bi mogao malo bolje kužiti neke stvari, a možda i kuži ali nesmije na taj način to reći. tamo ima rasista isto toliko i kod vas i oko vas u društvo koje nema veze sa nogometom. bacanje banane je nažalost sam isprovocirao igrač kada je izjavio da će nekoga ubiti ako mu se to desi na prvenstvu. U navijanju čim nešto tako izjaviš znaš da će te prcati po bilo kojoj osnovi.... da je to bijelac izjavio navijaći bi i za njega našli materijala, vjerojatno bi bili crne pantere......

VL
ZM
zmaj5
20:28 17.06.2012.

Neće niti biti Barcelona,nemaju Messija

VL
ZG
ZGexil
21:54 17.06.2012.

spanjolci ovaj ep ne osvajaju ziher. tebi bilicu, budu najjaci, dok ih god vidis i gledas kao takve. oni su isto samo od krvi i mesa, i pitanje je vremena kad ce biti porazeni od nekoga. a za kaj to nebi mogli biti mi, vec sutra. kako to mora odprilike izgledati pokazali su talijani. tvoj pristup:" spanjolci su najjaci", mi se psiholoski prema momcadi ne svidja. pitanje bi trebalo glasiti : tko je jaci od nase ekipe? i tako se postaviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.