Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Slaven Bilić jedva protiv kluba iz 4. lige: Ovo nije dobro

Britain Football Soccer - West Ham United v Accrington Stanley - EFL Cup Third Round - London Stadium - 21/9/16  West Ham United manager Slaven Bilic Action Images via Reuters / Peter Cziborra Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, vi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
23.09.2016.
u 08:06

Sve do sudačke nadoknade drugog poluvremena gosti su na Olimpijskom stadionu držali 0:0, no onda je prolaz čekićarima u iduće kolo Liga kupa iz slobodnog udarca donio Paye

Da su mu Kamenita vrata malo bliže, Slaven Bilić danas bi vjerojatno palio svijeću i zahvaljivao Majki Božjoj što u momčadi ima Dimitrija Payeta. Francuski majstor slobodnjaka u srijedu je u Liga kupu spasio Bilića od blamaže protiv četvrtoligaša Accringtona.

Sve do sudačke nadoknade drugog poluvremena gosti su na Olimpijskom stadionu držali 0:0, no onda je prolaz čekićarima u iduće kolo Liga kupa iz slobodnog udarca donio Payet.

No tijekom utakmice domaći navijači zviždali su Bilićevoj momčadi, s pravom zbog loše igre koju su pružili. Svjestan je toga i naš Slaven Bilić kojem se stolac u West Hamu opasno klima.

– Nismo igrali dobro, tu nema nikakve dvojbe. Uza sve poštovanje protivniku, očekivali smo da ćemo lako pobijediti. Ali na kraju sam sretan što smo prošli u sljedeću rundu kupa, to je najvažnije. Samo pobjedama i neprimanjem golova, a to nam je ovaj put uspjelo, vratit ćemo samopouzdanje koje nam nedostaje – poručio je Bilić.

No hrvatski trener nema puno vremena za vraćanje samopouzdanja jer engleski mediji pišu da bi otkaz mogao dobiti već u idućem kolu, naravno ako kod kuće izgubi od Southamptona.

Dok Bilića kritiziraju navijači West Hama, na Zinedinea Zidanea ljute se navijači Reala. I to zato što je za utakmicu s Villarrealom (1:1) na tribinama ostavio Luku Modrića.

“Najvažniji igrač Reala? Luka Modrić.” “Zidane, Real bez Luke Modrića je sranje!” “Dvije riječi – Luka Modrić.” “Očigledno je tko je najbolji igrač Reala (to nisu Ronaldo i Ramos). Kad god Modrić ne igra, Real vodi borbu kako prenijeti loptu”, samo su neki od komentara navijača Reala.

Komentara 3

MU
muh
10:46 23.09.2016.

Ako izgubi u subotu bič če bivši.

Avatar Castro
Castro
11:31 23.09.2016.

BILIC DOLAZI U DINAMO VEC JE SVE DOGOVORENO

Avatar Ethan Hunt
Ethan Hunt
09:02 23.09.2016.

Bilić će vratit West Ham pobjedama. Ovo je faza koji svaki klub dočeka i dobro je što se sad ovo događa a ne kasnije. Zidane je odmorio Modrića i pametno je učinio jer Enrique nije odmorio Messija i naravno sadad ga nema mjesec dana minimum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije